Golfpiste.com yhteistyössä Golf Digest
Golfpiste.com yhteistyössä Golf Digest

Uutiset

3.5.2012 00:31

Alkeiskurssi ja seuran jäsenyys 60 euroa

Loimijoki Golf on aloittanut aktiivisen jäsenhankinnan tarjoamalla alkeiskurssin ja seuran jäsenyyden 60 euron yhteishintaan.
Loimijoki Golfin idyllinen maalaiskenttä sijaitsee Ypäjällä.
Loimijoki Golfin idyllinen maalaiskenttä sijaitsee Ypäjällä.

”Haluamme tehdä golfin aloittamisen mahdollisimman helpoksi”, Loimijoki Golfin head caddiemaster Hanna Karppinen sanoo. Totta vieköön, lajin aloittamisen ei pitäisi jäädä Ypäjällä ainakaan hinnasta kiinni.

Loimijoki Golfin 60 euron aloituspaketti pitää sisällään seuran ohjaajien vetämän kaksipäiväisen alkeiskurssin, PGA pro Reijo Partasen 1,5 tunnin jatkokurssin sekä ns. passiivijäsenyyden seuraan. Passiivijäsen saa pelata viisi kertaa normaalilla pelimaksulla seuran kotikentällä.

Kun aloittelijan taidot ovat karttuneet green card -suorituksen edellyttämälle tasolle, kortin voi suorittaa 20 euron maksua vastaan. Hyväksytyn suorituksen jälkeen pelaaja voi liittyä Loimijoki Golfin aktiivijäseneksi, jonka jälkeen hän saa myös virallisen tasoituskortin. Aktiivijäsenyys maksaa ensimmäisenä vuonna uudelta golfarilta 65 euroa.

Tutoreista pelikavereita

Hanna Karppisen mukaan kaikki aloittavat pelaajat otetaan Loimijoki Golfissa ilolla vastaan ja ”seurassa on hyvä henki aloittelijoiden suuntaan”.

Alkeiskurssin käyneiden pelaamiskynnystä alentamaan seura on värvännyt jäsenistöstään kymmenkunta vapaaehtoista tutor-pelaajaa, joiden tehtävänä on lähteä tarvittaessa pelaamaan vasta-alkajan kanssa. ”Meillä ei jää kukaan ilman peliseuraa”, Karppinen julistaa.

Kierroksen aikana tutorit opastavat aloittelijaa mm. pelirytmin, sääntöjen ja etiketin kanssa.

”Tämän toimintatavan tavoitteena on antaa aloittajille loppuelämän kestävä harrastus. Tehdä heistä pitkäaikaisia golfareita”, Karppinen sanoo.

Paljon tulijoita

Loimijoki Golf on markkinoinut edullista golfin aloittamista varsin näkyvästi etenkin kentän lähialueen lehdissä sekä internetissä.

”Ilmoittautumisia on tullut tosi kivasti. Seuraava uhka onkin, että kurssit täyttyvät, mutta jos näin käy, niitä buukataan lisää”, Hanna Karppinen sanoo.

Vaikuttaa siis siltä, että Loimijoki Golf saa kampanjallaan paikattua jäsenpoistumaansa, jota tuli viime vuonna 76 henkilön verran.

Janne Knuuti

Otavamedia OY / Golfpiste
Maistraatinportti 1
00015 OTAVAMEDIA
Tel. +358 9 1566 8800
Fax. +358 9 1566 8801
Email:
10.2.2016 8:38:17 Palaute | Mediakortti | Yhteystiedot