21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Jeah Golf ja Petteri Nykky opetuksen vetureiksi Talmassa

Yhteistyö mahdollistaa mm. satsaukset tosissaan treenaavien golfareiden valmennukseen.

Jeah Golf vastaa jatkossa opetus- ja valmennustoiminnasta Talma Golfissa yhdessä Petteri Nykyn kanssa. Heini Haapalan, Ari Savolaisen ja Nykyn lisäksi opettajina Talma Golf Academy by Jeah Golfissa jatkavat Peter Puhakka ja Ben Sundelin, kiireellisinä aikoina myös muut Jeah Golfin opettajat.

”Heinin, Arin ja Petterin kokemus kilpagolfista on erityisen pitkä ja menestynyt, ja se mahdollistaa Golf Talmassa vertaansa vailla olevan golfakatemian toiminnan. Heillä kaikilla on erinomainen tietämys siitä, mitä ja miten harjoitella, jotta se voidaan siirtää paremmiksi suorituksiksi golfkentälle eri pelitilanteisiin”, Golf Talman toimitusjohtaja Ismo Haaponiemi sanoo.

”Olen erittäin iloinen, että saimme Heinin ja Arin kaltaiset ammattilaiset Talmaan. Odotamme innolla tulevan opetustoiminnan käynnistymistä ja mitä kaikkea voimme yhdessä saada aikaan”, Haaponiemi jatkaa.

Jeah Golf on tarjonnut golfopetusta vuodesta 2013 lähtien Tuusulan Golfklubilla ja Hirvihaaran golfissa. Toiminta jatkuu näillä kentillä myös tulevaisuudessa. Talmassa tarjolla on yksityistuntien lisäksi kursseja, treenejä, treenipäiviä ja pitkäjänteisiä valmennuksia eri tasoisille pelaajille, aloittelijoista kilpapelaajiin.

”Olemme innoissamme tulevasta yhteistyöstä Golf Talman kanssa. Monipuoliset ja korkeatasoiset harjoitusolosuhteet mahdollistavat entistä tasokkaampien opetusten järjestämisen. Tulemme hyödyntämään kaikkien Talman golfopettajien kokemuksen ja järjestämme kesällä mm. treenipäiviä, joissa kaikkien opettajien vahvuudet nostetaan esiin. Haluamme tarjota mahdollisimman korkeatasoista opetusta ja valmennusta kaikentasoisille golfareille”, Jeah Golfin toimitusjohtaja Heini Haapala sanoo.

Golf Talman pitkäaikainen valmentaja Petteri Nykky on niin ikään innoissaan yhteistyöstä, joka mahdollistaa entistä paremmin valmennuksen tosissaan golfia harjoitteleville pelaajille.

”Tuomme tarjolle Train like a pro -konseptin, joka on kohdennettu kilpagolfareille ja tavoitteellisesti harjoitteleville… Tällaista toimintaa olen kaivannut, jossa voin tuoda kilpavalmennuksen klubipelaajien saavutettavaksi”, Nykky sanoo.

lisätietoja www.jeahgolf.com

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje