21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ruotsalainen maajoukkueurheilja sai surmansa golfkentällä tapahtuneessa onnettomuudessa

Kuva: Getty Images

Filip Krüegerin oli määrä osallistua toukokuun alussa squashin EM-joukkuekilpailuihin.

Ruotsin squashmaajoukkueen pelaaja Filip Krüeger on kuollut golfkentällä sattuneessa harvinaisessa onnettomuudessa, uutisoi Expressen.

Krüeger oli toissa viikon lauantaina 13. huhtikuuta pelaamassa muutaman opiskelukaverinsa kanssa golfia Yhdysvaltain Phildelphiassa, kun puu kaatui ja osui golfautoon kohtalokkain seurauksin. Krüeger sai välittömästi surmansa.

Sää oli ollut seudulla huono, mutta tapahtumahetkellä jo parempaan päin. Olosuhteet kentällä olivat kuitenkin edelleen tuuliset.

Krüegerin vieressä golfautossa istunut pelaaja ja ryhmän muut jäsenet eivät saaneet vammoja.

Krüeger, 25, opiskeli philadelphialaisessa Drexelin yliopistossa, ja kuului collegen squashjoukkueeseen. Hän sai liiketalouden tutkinnon valmiiksi viime kesänä ja aloitti työt Philadelphiassa kvanttianalyytikkona.

Tukholmalaistaustainen Krüeger halusi Drexeliin opiskelemaan, koska koulun joukkuetta valmentaa maailmanlistan entinen ykköspelaaja John White.

”Filip oli lahjakas urheilija, joka antoi aina kaikkensa. Häntä parempaa joukkuekaveria ei voi kuvitellakaan. Hän oli todellinen herrasmies”, White sanoi.

Drexel University järjestää tulevana sunnuntaina muistotilaisuuden, johon odotetaan muun muassa koulun squashjoukkueen entisiä pelaajia eri puolilta maailmaa.

Krügerin oli määrä pelata toukokuun alussa squashin EM-joukkueturnauksessa Zürichissä Ruotsin paidassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje