28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Vuosaari Golf - Pelaamaan vaikka metrolla

Merellisellä ja links-henkisellä kentällä pelataan pitkiä kausia.

Vuosaari Golf on hyvässä seurassa Golf Digestin maakohtaisella Top 5 -listalla. Edellä Suomessa ovat ainoastaan Kytäjän kentät, Linna Golf ja Vierumäen Cooke Course.

Entiselle maankaatopaikalle rakennettu Kosti Kurosen suunnittelema kenttä valmistui vuonna 2001. Lukuisten Open-kenttienkin remonteissa mukana ollut Martin Ebert jätti joitakin vuosia myöhemmin oman kädenjälkensä ennen kaikkea bunkkereihin ja kahteen viheriöön. Ratkaisut lisäsivät avaran kentän links-luonnetta entisestään. 14. reiän Hell Bunker on hieman pienennetty kopio St Andrewsin samannimisestä pahamaineisesta bunkkerista Old Coursen niin ikään 14. reiällä.

Kilpapelaajat arvostavat viheriöiden erinomaista pelattavuutta, kentän avaruus puolestaan miellyttää riviharrastajia

Myös kentänhoidossa vannotaan links-henkisen pelattavuuden nimeen. Kenttämestari Aleksi Kahri on panostanut nataheiniin ja huolehtinut siitä, että pallo on pelattavissa maata pitkin griinialueiden tuntumassa.

Nataheinät ovat ajan hengen mukainen ratkaisu, koska ne pärjäävät muita heiniä vähäisemmällä kastelulla ja lannoittamisella. Vuosaarta voi hyvällä syyllä kutsua kestävää kehitystä edustavaksi golfkentäksi.

Kestävyyttä on myös kentän helppo tavoitettavuus. Perille pääsee joustavasti julkisilla liikennevälineillä, metro mukaan luettuna. Omalla autolla liikkuville Vuosaari Golf on puolestaan kätevästi kehä ykkösen ja kolmosen tuntumassa. Helsingin keskustasta perille kurvaa vajaassa puolessa tunnissa.

SOPII KAIKEN TASOISILLE

Vuosaari Golf sopii hyvin kaiken tasoisille pelaajille, kunhan kenttä pelataan omaa tasoitusta vastaavilta lyöntipaikoilta. Kilpapelaajat arvostavat viheriöiden erinomaista pelattavuutta, kentän avaruus puolestaan miellyttää riviharrastajia. Kilpakenttänäkin Vuosaarella on pitkät perinteet.

KESTÄVÄN KEHITYKSEN GOLFIA PÄÄKAUPUNGIN YTIMESSÄ.

Viime kaudella kunnostettu driving range on jälleen pelaajien käytössä. Ravintola Links palvelee ympäri vuoden. Pelikausikin on parhaimmillaan ollut lähes ympärivuotinen, sillä Vuosaaressa meren tuntumassa pelataan aina, kun olosuhteet sen sallivat. Silloinkin, kun useimmat muut kentät ovat talviunilla.

Yhdeksänkin reiän pelaaminen onnistuu.

”Kentän reititys sopii siihen hyvin”, toimitusjohtaja Harri Mankki kertoo. ”Lähtötiitä vaihdetaan vuoroviikoin, joten molemmat kenttäpuoliskot tulevat puolikkaan pelaajille tutuiksi. Sitä paitsi kulutus jakautuu tällä tavoin tasaisemmin.”

Mankki kehottaa yhdeksän reiän pelaajia tiedustelemaan pelimahdollisuutta caddiemasterilta.

Osakkaita Vuosaaressa tullaan vastaan useilla erilaisilla pelaamista helpottavilla ja rahanarvoisilla eduilla. Lajista kiinnostuneille on puolestaan tarjolla edullinen aloituspaketti, joka alkeiskurssin lisäksi sisältää seuran jäsenmaksun ja viiden kerran sarjakortin Vuosaari Golfiin kaudelle 2020.

Junioreillekin Vuosaari Golf on joustava vaihtoehto. 10, 25 tai 50 kerran henkilökohtaisella pelipaketilla kierroshinnat pysyvät matalan kynnyksen pelaamisen mahdollistavalla tasolla.

Kenttäinfo:

Eteläreimarintie 9
00980 Helsinki

Puhelin: 0600 550 986 (0,67€/min)
Sähköposti: toimisto@vuosaarigolf.fi
Kotisivut: vuosaarigolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje