16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Kankaisten Golf - Eteenpäin monella rintamalla

Kehittyvää palvelukokonaisuutta luotsataan kohti tulevaisuutta uuden ja kunnianhimoisen strategian hengessä.

Vain vartti Turun keskustasta ja ollaan Maskun Kankaisissa kauniin luonnon keskellä.

”Me olemme kauppatorilta liikkeelle lähdettäessä nopeimmin tavoitettavissa oleva kenttä Turun seudulla”, toimitusjohtaja Timo Tuominen kertoo – varsinkin monille ulkopaikkakuntalaisille yllätykseksi.

Kenttäkokonaisuuden laajeneminen 27-reikäiseksi syksyllä 2017 on ollut onnistunut investointi. Vetovoima on kasvanut palvelukokonaisuuden kehittyessä. Kausi 2019 oli ennätyksellinen niin jäsen- kuin kierrosmäärissäkin.

”Meillä on aina tarjolla perinteinen 18 reiän kierros ja sen rinnalla nopeampi yhdeksän reiän kierros. Vaihtelua tuo 18 reiän kokonaisuuden vaihtuminen säännöllisin väliajoin.”

Eteenpäinmeno on pantu merkille. Kankaisten Golf oli alkuvuodesta jo toisen kerran peräkkäin ehdolla vuoden golfseuraksi Suomessa.

”Tarjoamme mielekästä toimintaa kaikille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta”

Viime vuoden lopulla 30-vuotisjuhlavuoden merkeissä valmistunut seuran ja kenttäyhtiön yhteinen strategia tähtää tavoitteellisesti tulevaisuuteen. Kenttäyhteisö haluaa olla avoin, rohkea ja vastuullinen edelläkävijä ja avata ovia nautinnolliseen golfiin. Osakkaiden eduista pidetään huolta ja yhteisöllisyyteen panostetaan.

”Tarjoamme mielekästä toimintaa kaikille ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta”, Tuominen tiivistää.

Suunta on osoittautunut oikeaksi. Kevään 2019 osakas- ja jäsenkyselyssä peräti 99 % vastaajista oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä toimintaan.

HYVÄÄ PALAUTETTA MONELLA RINTAMALLA

Vierailijatkin viihtyvät. Osa tyytyy yhdeksään reikään, jotkut haluavat pelata kaikki 27. Erinomaisessa kunnossa viime kaudella olleiden kenttien lisäksi kiitosta tulee myös uudistuneesta klubirakennuksesta palveluineen.

Pelaaja ensin -kyselyssä Kankaisten Golf sai parhaat pisteet alueellaan. Kenttärankingissä sijoitus koheni 41 pykälää sijalle 27. Ilmapiiristä ja viihtyisyydestä Kankaisten Golf sai Turun seudun parhaan arvosanan.

Yksi kauden 2020 painopistealueista on junioritoimintaan panostaminen. Lasten ja nuorten harrastaminen onnistuu edullisesti iän mukaan porrastetuilla kausipelimaksuilla. Hinta laskee entisestään, jos vanhemmilla on pelioikeus.

Aloittelijoita Kankaisten Golf muistaa monin tavoin. Tarjolla on edullisia starttipaketteja, joihin peruskurssin ja green card -suorituksen lisäksi sisältyy liittymis- ja jäsenmaksu sekä viisi kierrosta 9 reiän kentällä. Välineetkin saa tarvittaessa lainaksi.

Avoimet kilpailut kuuluvat kuvaan. Tälläkin kaudella Kankaisten kentällä pelataan viimeksi loppuunmyydyt Original Long Drink Texas Scramble ja yksi lounaisen Suomen yhteisen Srixon Southwest Tourin osakilpailuista. Kannattaa seurata sosiaalisen median kanavia ja olla ajoissa liikkeellä, ettei ilmoittautuminen mene sivu suun.

Timo Tuominen toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi.

”Tervetuloa kokemaan kenttämme kunto, kilpailussa tai muuten vain. Kun Mid Tour viime syksynä vieraili Kankaisissa joukkueiden SM-kisojen merkeissä, moni pelaaja oli sitä mieltä, että pinnat olivat sateessakin koko kesän parhaat.”

Kenttäinfo:

Maskuntie 281, 21250 Masku

Puhelin: (02) 4312 787
Sähköposti: office@kgm.fi
Kotisivut: www.kgm.fi

GREEN FEE
18 reikää arkisin 35–58 e,
juniorit 10–30 e;
viikonloppuisin 58 e,
juniorit 10–30 e; 9 reikää 25–27 e, juniorit 5–15 e; 27 reikää 50–70 e

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje