28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Nokia River Golf - Koe Riverin henki

Nokialla uskotaan pienten yksityiskohtien merkitykseen asiakasta mahdollisimman hyvin palveltaessa.

River Golf ei ujostele kutsua itseään Suomen vetovoimaisimmaksi golfyhteisöksi. Perustana on vahva yhteisöllisyys, Pirkanmaalla jo käsitteeksi muodostunut Riverin henki. Sen päälle on viime vuosina tuotu uusia innovaatioita ja panostettu asiakkaat ammattimaisesti huomioivaan palveluhenkisyyteen.

”Pienet yksityiskohdat ratkaisevat kaiken”, sanoi toimitusjohtaja Kimmo Sirainen pian työnsä aloitettuaan. Aineksia menestysreseptiin käytiin välillä hakemassa Ruotsin puolelta, onnistuneesti. Nokialla alkaa golfkartalla olla yhtä vankka asema kuin Nokian renkailla ja puhelimilla muilla elämänaloilla aikoinaan.

Perustuote on erinomaisessa kunnossa. Riverillä on tarjota kaksi kansalliseen kärkeen lukeutuvaa 18-reikäistä kenttää, jotka kisaavat tasavahvasti pelaajien suosiosta. Vääntö on tasaista kuin Tapparan ja Ilveksen välillä kaukalon puolella.

Golfkehden kenttärankingissa Rock, kenttäkokonaisuuksista uudempi, rokkaa tykimmin kymmenennellä sijallaan. River tulee perässä vain hieman taempana. Riverillä on valttinaan 14. väylä, par kolmonen, jonka Golf Digestin lukijat äänestivät aikoinaan Suomen parhaaksi par kolmoseksi.

IDYLLISESTI LÄHELLÄ TAMPEREEN KESKUSTAA

Ollaan Alastalon kartanon mailla vain parinkymmenen minuutin päässä Tampereen keskustasta. Pihapiiri rakennuksineen tarjoaa idylliset puitteet kenttäalueella viihtymiseen. Kartanon tilat ravintoloineen taipuvat erinomaisesti myös yritystapahtumiin ja kokouksiin tai erilaisiin juhliin syntymäpäivistä aina häihin asti.

Ensituntumaa lajiin voi hakea vaikka tutustumisillasta tai ilmaisella kaverikierroksella

Uuttakin on ilmassa. River-kenttä on saanut uuden par 3 -väylän, ja kahden väylän harjoituskenttä täydentää palveluja. 20 uutta GPS-paikantimilla varustettua golfautoa helpottavat pelaamista kertomalla etäisyyden lipulle. Toukokuun alusta klubin tuntumassa on mahdollisuus myös suosiotaan nopeasti kasvattavan padelin pelaamiseen.

Vieraspelaajat ovat aina voineet tuntea itsensä tervetulleiksi Nokia River Golfiin. Myös aloittelijat otetaan pehmeästi vastaan. Ensituntumaa lajiin voi hakea vaikka tutustumisillasta tai ilmaisella kaverikierroksella. Jos kaveria ei ole omasta takaa, sellainen järjestyy seuran puolesta.

Yhteistyötä on pitkään tehty Nokian kaupungin koululaitoksen kanssa. Jatkossa lapsia tullaan entistä monipuolisemmin vastaan ympärivuotisella liikkumisen iloa tarjoavalla La-sten Klubilla. Ei ole sattuma, että River Golfin tarjoama pelaajan polku on tuottanut useita kansallisen tason huippupelaajia – tuoreimpana esimerkkinä European Tourilla jo voittoon yltänyt Sami Välimäki.

Jos näissä maisemissa mielii viihtyä pitempään, yöpyminen onnistuu kahdessa keskellä kenttää lähellä klubitalon palveluja sijaitsevassa mökissä. Yhteinen puulämmitteinen pihasaunakin löytyy. Mökkiviikonlopun kahdelle tai neljälle voi käydä varaamassa Nokia River Golfin verkkokaupasta.

Kierroksen tai kaksi Nokialla voi mainiosti yhdistää myös kulttuurimatkaan Tampereelle. Tapahtumatarjonta on runsasta läpi koko kesän.

Kenttäinfo:

Alastalontie 33
37120 Nokia

Puhelin: 03 3400 234
Sähköposti: toimisto@nrg.fi
Kotisivut: nokiarivergolf.fi

GREEN FEE
18 reikää arkisin 55 e,
viikonloppuisin 65 e;
9 reikää 30 e.
Tarkemmat tiedot kotisivuilla.

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje