28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Lahden Golf - Moni-ilmeisesti kaiken tasoisille

Lahden Golf Takkulassa on kasvattanut suuren joukon Suomen eturivin pelaajia. Kentän monipuolisuus antaa edelleen hyvät eväät sekä pelaajana kehittymiseen että leppoisaan vapaa-aikaan.

Kisällijärjestelmä siirsi vuosisatojen ajan käsityötaitoa sukupolvelta toiselle. Oppipojista tuli vähitellen mestareita tekemisen kautta.

Lahden Golfissa on seuran alkuajoista lähtien ollut tekemisen meininki. Seura on halunnut profiloitua nimenomaan urheiluseurana. On syntynyt mestareita ja mestareille kisällejä. Myös aikoinaan tapahtuneen yhtiöittämisen jälkeen on pidetty perinteistä kiinni, mutta kenttää ja toimintaa on kehitetty aktiivisesti.

”Haluamme edelleen panostaa urheilullisuuteen”, toimitusjohtaja Tommi Nikunen sanoo. ”Tarjoamme aktiivista valmennusta ja kilpailutoimintaa kaikille ikäryhmille juonioreista senioreihin.”

27-REIKÄINEN MONIPUOLINEN GOLFKESKUS

Pelaajana kehittymiseen Takkulan 27 reikää antavat erinomaiset mahdollisuudet. ”Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema Mestari-kentän etuysi on leppoisaa links-golfia, takaysi puolestaan tarjoaa perinteisempiä metsäväyliä ja puistogolfia”, Nikunen luonnehtii kokonaisuuden monipuolisuutta.

”Mestari-kenttä vaatii tarkkuutta ja haastaa parhaatkin pelaajat. Kisälli-kentällä puolestaan kuka tahansa voi tulla kokeilemaan täysiveristä golfia tarvitsematta tyytyä par 3 -pelaamiseen. Kisälli on kerännyt suosiota myös kokeneempien pelaajien harjoituskierroksilla ja nopeilla iltayseillä”

Kahden erilaisen kentän rinnakkaisuutta Nikunen pitää parhaana Lahden Golfissa viime aikoina tehtynä päätöksenä. Monipuolisuuden lisäksi 27 reikää takaavat hyvän peliaikojen saatavuuden. ”Vaikka laajennuksen jälkeen kierrosmäärät ovat kasvaneet selvästi, niin asiakaskyselyssä 97 % kertoi saaneensa haluamansa tai lähes haluamansa peliajan”.

”Kehitystyöhön ja kenttien laatuun on investoitu pyöreät kaksi miljoonaa euroa. Tervetuloa katsomaan, mitä satsauksella on saatu aikaa. Uskon, että moni meillä viimeksi edellisen vuosisadan puolella vieraillut yllättyy iloisesti.”

OSAKKAAN JA PELAAJAN EDUISTA HUOLEHTIEN

Osakkaiden eduista Lahden Golfissa halutaan pitää kiinni. Jo perinteisen alueellisen Griiniä koko seutu -verkoston lisäksi yhteistyötä on laajennettu muidenkin kenttien suuntaan.

”96 % pelaajistamme suosittelee Takkulaa kotikentäksi tai vierailukohteeksi.”

Omalla osakkeellaan pelaavat voivat vierailla veloituksetta jopa viidellä kuukausittain vaihtuvalla yhteistyökentällä toukokuun alusta lähtien. Mukana ovat ainakin Nurmijärven Golf, Hyvigolf, Tawast Golf ja Hirvihaara Golf.

Tämä vierailupaketti on myös vuokrapelaajien ostettavissa. Vierailemisen kynnystä voi omalla osakkeella pelaava entisestään madaltaa Kultakortin tai Etukortin lunastamalla.

Hyvien pelimahdollisuuksien lisäksi Takkulassa on laadukas pro shop, kokeneet opettajat, palveleva ravintola, monipuoliset harjoitusalueet ja aktiivinen seuratoiminta unohtamatta talvigolfia tai talviharjoitusmahdollisuuksia.

”Kentän ja palveluiden monipuolisuus näkyvät asiakastyytyväisyydessä. 96 % pelaajistamme suosittelee Takkulaa kotikentäksi tai vierailukohteeksi.”

KOKEILEMINEN JA ALOITTAMINEN ON HELPPOA

Kisälli-kentän ansiosta Lahden Golf tarjoaa golfista kiinnostuneille pehmeän laskun lajin pariin. Omatoimisestikin pääsee kokeilemaan, kunhan mukana on lajia pitempään harrastanut. Alkeiskurssit pyörivät koko kauden ajan. Alkeiskurssin, jäsenyyden ja viisi pelilippua Kisälli-kentälle sisältävä aloituspaketti on suosittu vaihtoehto.

”Kisälli on tuonut ilahduttavasti uusia pelaajia mukaan toimintaan”, Nikunen iloitsee. ”On ollut hienoa nähdä, kuinka myös moni lajin joksikin aikaa jättänyt on löytänyt Kisällillä pelaamisen ilon uudelleen. Siellähän golfin harrastaminen onnistuu myös ilman sen kummempaa sitoutumista, aidolla pay and play -periaatteella.”

Kenttäinfo:

Takkulantie 20
15230 Lahti

Puhelin: 03 7841 311
Sähköposti: lahdengolf@lahdengolf.fi
Kotisivut: lahdengolf.fi

GREEN FEET
Tutustu hinnoitteluun osoitteessa
www.lahdengolf.fi/pelaaminen/hinnasto

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje