18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Lakeside Golf - Eniten vastinetta rahalle

Lakeside Golfista on tullut harrastajakyselyjen kestomenestyjä. Joustava hinnoittelu toimii hyvin, ja molemmilla golfkeskuksen kentistä on omat kannattajansa.

Golfin harrastajat ovat äänensä antaneet. 36-reikäisen Lakeside Golfin toimitusjohtaja Johanna Mäkelä on vaikuttunut tuloksista.

”Pirunpelto vahvisti asemaansa Golflehden kenttärankingin kymppikärjessä, ja Järvenrantakin sijoittui jälleen hyvin. Erityisen ilahduttavaa oli, että Pirunpelto oli toista kertaa peräkkäin koko maan ykkönen parasta hinta–laatusuhdetta etsittäessä.”

Yksi Pirunpellon menestyksen taustatekijöistä on jo kaudella 2011 aloitettu joustavan hinnoittelun malli. Kysytyimmän sesongin aikana Lakesidessa ei ole yhtään sellaista päivää, jonka aikana green feen hinta pysyisi muuttumattomana aamusta iltaan.

Lakeside Golfissa puhutaan mielellään hinnoittelun oikeudenmukaisuudesta. Puutteet kentän kunnossa tai vaikkapa kierrokseen vaikuttavat hoitotoimenpiteet näkyvät välittömästi hinnoittelussa.

”Lähtöajan mukaan elävä hinnoittelu antaa vierailijalle myös valinnanvaraa. On itsestä kiinni, haluaako päästä mahdollisimman halvalla vai onko valmis maksamaan vähän enemmän kysytyimmistä lähtöajoista”, Mäkelä selventää.

Kenttärankingin Paras kunto ja viimeistely -kategorissa Pirunpelto sijoittui hienosti kolmanneksi.

”Kannattaa tarkastella varaustilannetta kotisivuiltamme tai GolfBoxin kautta. Myös verkkokaupan vaihtuviin tarjouksiin on hyvä käydä aika ajoin tutustumassa.”

Luonnollisesti myös itse golftuotteen on vastattava odotuksia, jotta rankingeissä menestytään. Siinäkin suhteessa Pirunpelto on vahvoilla. Kentän luonne ottaa monipuolisesti mittaa parhaistakin pelaajista, ja kuntokin on tyypillisesti parasta A-luokkaa.

”Kenttärankingin Paras kunto ja viimeistely -kategorissa Pirunpelto sijoittui hienosti kolmanneksi. Edelle ylsivät vain Linna Golf ja Viipurin Golf.”

Järvenranta tulee tuloksissa hieman perässä, mutta pitää puolensa leppoisuudellaan ja kauneudellaan. Monelle riviharrastajalle nimenomaan Järvenranta on Lakesiden ykköskenttä.

Molemmilla viihdytään, mikä heijastuu golfyhteisön kiitettyyn ilmapiiriin. Pelaaja ensin -kyselyssä Lakeside Golf sai koko maan korkeimman pistemäärän jo kolmannen kerran peräkkäin. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Lakesiden jäsenet ovat tyytyväisimpiä omaan kotiseuraansa.

”Suositteluhalukkuutta kuvaava NPS-lukumme 84 on korkein golfalalla Suomessa milloinkaan mitattu lukema. Se olisi erinomainen millä tahansa alalla”, Mäkelä iloitsee.

VIERAILUN ARVOINEN

Hyvä seurahenki ei merkitse selän kääntämistä ulkopuolisille. Vierailijoidenkin halutaan tuntevan itsensä tervetulleiksi. Moni suuntaakin mielellään Lakesideen ottaakseen osaa johonkin kymmenistä kauden aikana järjestettävistä avoimista kilpailuista.

Kentän luonne ottaa monipuolisesti mittaa parhaistakin pelaajista, ja kuntokin on tyypillisesti parasta A-luokkaa.

Jotkut tulevat Lakesideen maineikkaan pro shopin houkuttelemana. Maarit ja Petri Pelttarin Golf Balata on opittu tuntemaan ylivertaisesta palvelustaan. Pariskunnan ja Lakeside Golfin yhteistyö tiivistyy tällä kaudella entisestään, kun kaikki toiminta keskitetään omalle kotiklubille.

Pelttarit antavat tuotteilleen tyytyväisyystakuun. Vilkas käytettyjen välineiden kauppa mahdollistaa sen, että vanhoista mailoista saa kunnollisen hyvityksen uusiin vaihdettaessa. Hintojen luvataan pitävän puolensa nettikauppojen hintoja vastaan. Lakesidessa välineitä pääsee halutessaan myös testaamaan kierrokselle, driving rangelle tai monipuolisille lähipelin harjoituspaikoille.

Lakeside Golf sijaitsee Sastamalan Karkussa noin kolmen vartin ajomatkan päässä Tampereelta. Golf- ja kaupunkiloman yhdistäminen käy helposti, jos ei nimenomaan halua panostaa laadukkaaseen huvila-asumiseen aivan Järvenranta-kentän ja klubin palvelujen tuntumassa.

LUNASTA GOLFKESÄ-TARJOUS

Hyödynnä huikea Golfkesä-tarjous heinäkuussa Pirunpellolle! Osta täältä: https://lakesidegolf.fi/tuote/golfkesa2020/

Kenttäinfo:

Sastamalantie 1901, Sastamala
Puhelin: 03 512 9500

Sähköposti: toimisto@lakesidegolf.fi
Kotisivut: lakesidegolf.fi

GREEN FEE
Katso päivän hinnat!
– Maksimihinta: 18 reikää 60 e,
– opiskelijat (alle 27 v.) 35 e,
– juniorit (1999–) 30 e,
– juniorit (2005–) 15 e

TASOITUSVAATIMUS
green card ja golfseuran jäsenyys, ryhmätasoitus pääsääntöisesti max. 108, ruuhka-aikoina hcp 36

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje