28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Nevas Golf - Ja keskellä virtaa joki

Iltayseistä on tullut Nevaksen hittituote. Innovatiivinen hinnoittelu on puolestaan kädenojennus niin nuoria kuin seniorejakin kohtaan. Kaiken lisäksi Nevaksessa syödään hyvin.

Kettu, Karppi, Rapu. Nevas Golfin yhdeksän reiän kokonaisuuksien nimet heijastelevat golfkentän vahvaa luonnonyhteyttä. Rauhallinen ympäristö on nopeasti tavoitettavissa. Kun kurvaa Helsingistä Porvoon moottoritielle, kiireisen arjen voi jo jättää taakse ja ajatukset kääntää golfkierroksen puoleen. Matkaa Helsingistä kertyy kaikkiaan vain noin 30 kilometriä.

Eteläisessä Sipoossa sijaitsevalla kentällä on tarjota vaihteleva kokonaisuus kauniissa ympäristössä. Aluetta halkova joki on piste i:n päälle.

”Ysit ovat luonteeltaan hyvin erilaisia”, toimitusjohtaja Henri Nissinen luonnehtii. ”Pelitilaakin on runsaasti.”

Kentälle pääsee spontaanin pelihimon iskiessä tai suunnitelmien muuttuessa ilman etukäteen tehtyä varausta

Asiakaspalautteessa kiitellään golfyhteisön rentoa ja viihtyisää ilmapiiriä sekä tulijat tervetulleeksi toivottavaa palvelua. Moni on valmis allekirjoittamaan vakiintuneen ”Nevas on paras!” -sloganin. Nuorisoystävällisyyskin on pantu merkille.

”Juniorit ja nuoret aikuiset 29-vuotiaiksi asti maksavat kierroksestaan ainoastaan euron green feen jokaista ikävuotta kohti”, Nissinen kertoo. ”Ja vastapainoksi yli 65-vuotiaiden green fee on viikon jokaisena päivänä vain 35 euroa. Kaiken lisäksi green feellä pelaa Nevaksessa vaikka koko päivän.”

Auringonlaskussa pelattavat tunnelmalliset iltaysit ovat vakiinnuttaneet paikkansa Nevaksen hittituotteena.

Pelaamisen joustavuutta edesauttaa se, että yhdeksän reiän kiertämiseen kunakin päivänä varatulla lenkillä joka toinen lähtö on pelattavissa palloränninä. Kentälle pääsee spontaanin pelihimon iskiessä tai suunnitelmien muuttuessa ilman etukäteen tehtyä varausta.

Paljon pelaaville löytyy kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, verkkokaupasta ostettavissa olevia pelioikeuspaketteja. Ysikortti on niille suosittu vaihtoehto.

Auringonlaskussa pelattavat tunnelmalliset iltaysit ovat vakiinnuttaneet paikkansa Nevaksen hittituotteena.

”Myimme iltaysilähtöjä viime kaudella jo yli tuhat kappaletta. Kun tänä vuonna pääsemme kasvattamaan autokapasiteettiamme, iltaysin pelaaminen onnistuu entistä helpommin myös autolla.”

Iltaysejä pelataan kello 19 alkaen, syksyn koittaessa jo tuntia aikaisemmin. Hintaa niillä on ainoastaan 19 euroa.RAVINTOLA KERÄÄ KEHUJA

Kahden viime kauden aikana Nissistä on ilahduttanut myös menestykseksi osoittautunut yhteistyö Ravintola Veljesten kanssa.

”Palaute on ollut valtavan hyvää. Olen työskennellyt Nevaksessa 16 vuotta, enkä tähän mennessä ole törmännyt mihinkään vastaavaan. Muutkin kuin golfarit tulevat meille syömään. Kannattaa käydä kokemassa myös samojen yrittäjien Söderkullassa pyörittämä vastikään uudistettu ympärivuotinen ravintola.”

Uusi head pro Kristiina Lassila vastaa Nevaksessa kaikesta golfopetuksesta alkeiskursseista lähtien. Green cardin hankkiminen onkin Nissisen mukaan tehty Nevaksessa viime vuosina erityisen houkuttelevaksi.

”Jokainen alkeiskurssin käynyt saa kahden viikon mittaisen ilmaisen pelioikeuden yhdeksänreikäiselle kentälle. Ajankohdan saa itse valita. Resepti on osoittautunut toimivaksi, ja sana on kiirinyt suusta suuhun.”

Vieraspelaajille Nissinen tiimeineen on tehnyt houkuttelevan pakettitarjouksen.

”Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tarjouksen tämän Golfkesä-kampanjan merkeissä ja käyttää sen hyväkseen.”

Kenttäinfo:

Sprängmanintie 79
01150 Söderkulla

Puhelin: 010 400 6400
Sähköposti: ng@nevasgolf.fi
Kotisivut: nevasgolf.fi

GREEN FEE
– 18 reikää arkisin 49 e,
– viikonloppuisin 59 e,
– seniorit (yli 65 v.) 39 e,
– alle 29-vuotiaat euro/ikävuosi;
– 9 reikää 34 e, iltaysi 19 e.

HUOM! Täyden kierroksen green fee on koko päiväksi. Normaali greenfee heinäkuussa kaikkina päivinä 49 e
Tasoitusvaatimus
Jonkin golfseuran jäsenyys riittää! Ryhmän yhteenlaskettu tasoitus enintään 100.

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje