28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Paloheinä Golf - Yhteisöllisyys edellä

Stadi vai lande? Nyt molemmat ovat golfarin ulottuvilla samassa paketissa.

Paloheinä Golf Helsingin keskuspuiston kupeessa on luonut rohkeasti omaa tarinaansa runsaan 20 vuoden ajan. Jokamieskenttä suosittuine harjoitusalueineen on tarjonnut golfin harrastamiseen vaihtoehdon, joka on merkittävällä tavalla tuonut moniulotteisuutta lajin julkikuvaan.

Alkeiskursseilla on koulutettu yli 20 000 uutta golfin harrastajaa. Kaikille avoin kenttä ja range ovat vetäneet puoleensa jopa satoja tuhansia kävijöitä vuodessa. Lapsille ja nuorille on järjestetty suosittuja kesäleirejä. Lajitaitoja on hiottu ympäri kesän pyörivillä ryhmätreeneillä.

Yhteisöllisyydestä on tullut avainsana, ja sen rinnalla halutaan korostaa myös golfharrastuksen liikunnallisuutta.

Paloheinä Golf haluaa tarjota ympärivuotista koko perheelle soveltuvaa liikuntaa.

”Golf on meille vain yksi liikuntaharrastus muiden joukossa, tapa pitää huolta itsestä, kilpaurheilullistakaan ulottuvuutta tietenkään unohtamatta”, kiteyttää Hanna Teerijoki, Paloheinä Golfin head pro.

Teerijoen mukaan Paloheinä Golf haluaa tarjota ympärivuotista koko perheelle soveltuvaa liikuntaa. Lajirajoja ylittävälle yhteistyölle avautui uusia mahdollisuuksia, kun Paloheinässä toimiva golfseura taannoin liittyi osaksi suurta HIFK-perhettä.

”Hiihtäminenkin Paloheinässä onnistuu Anssi Pentsisen avattua meillä oman hiihtokoulunsa.”

JUNIOREISSA ON TULEVAISUUS

Lasten ja nuorten merkitystä golfin hyvinvoinnille Teerijoki haluaa erityisesti painottaa.

”Juniorit ja nuoret aikuiset ovat lajin tulevaisuus, ne joiden varassa golf tulevaisuudessa elää tai kaatuu. Mikä parasta, golfista innostunut lapsi tuo myös vanhemmat väkisinkin mukaan lajin pariin.”

Koululaisryhmät ovatkin Paloheinässä tuttu näky.

”Kesälomien ulkopuolella meillä on aina jokin koululaisryhmä lajiin tutustumassa”. Teerijoki kertoo.

Kouluyhteistyöhön Teerijoki sanoo Paloheinän aikovan turvautua myös Kullo Golfissa, joka jo jonkin aikaa on ollut osa Paloheinä-perhettä.

Juniorit ja nuoret aikuiset ovat lajin tulevaisuus, ne joiden varassa golf tulevaisuudessa elää tai kaatuu

”Tarkoituksemme on Kullossakin panostaa yhteisöllisyyteen ja haastaa kentän lähialueiden ja Porvoon seudun asukkaita laajemminkin mukaan toimintaan.”

Pelioikeudesta kiinnostuneille Paloheinän ja Kullon liitto tarjoaa monipuolisen ”stadi + lande” -paketin. Rajoittamaton yhteispelioikeus kahdelle kentälle maksaa 850 euroa, junioreilta vain kympin ikävuotta kohti. Lisäetuna nopeimmille varaajille on viisi ilmaista kierrosta Paloheinän yhteistyökentillä.

Tuplapelioikeus avaa ovet kahteen erilaiseen golfkokemukseen omien aikataulujen ehdoilla. Paloheinään pääsee pikaisesti piipahtamaan vaikka pyörällä tai julkisilla liikuntavälineillä. Valaistulla rangella harjoittelu onnistuu hämärässäkin. Kullossa Porvoon moottoritien tuntumassa puolestaan on tarjolla laadukas täysimittainen kenttä kattavine oheispalveluineen.

Tekonurmipintainen Evergreen, Paloheinän par 3 -kenttä, soveltuu mainiosti lajitaitojen opetteluun ja niiden hiomiseen vaikkapa alkeiskurssilla hankitun green cardin jatkoksi. Mailat ja pallot saa tarvittaessa veloituksetta lainaksi. Kenttä on myös tasoituskelpoinen tasoitukseen 37 asti.

Muista myös varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan palveleva Kahvila Paloheinä. Valikoimaa löytyy erikoiskahveista jäätelöherkkuihin, hodareista salaatteihin

Kenttäinfo:

Kuusmiehentie 13
00670 Helsinki

Puhelin: 010 292 7060
Sähköposti caddiemaster@paloheinagolf.fi
Kotisivut: paloheinagolf.fi

ISO YSI GREEN FEE
Green fee: 18 reikää aikuiset 42 e, juniorit 22 e; 9 reikää aikuiset 26 e,
10 pelilipun sarja 240 e, juniorit 16 e,
10 pelilipun sarja 150

EVERGREEN (PAR 3)
Päivälippu 5 e
(sis. mailojen ja pallojen lainan)

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje