28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Aura Golf - Vahvoilla juurilla tässä ajassa

Mitä maksaa golfharrastus yhdessä Suomen ikonisimmista golfyhteisöistä? Vähemmän kuin todennäköisesti kuvittelet.

Aura Golf Ruissalon saaressa noin vartin päässä Turun keskustasta on niitä golfkenttiä, joiden erityisluonteen aistii jo kentälle saavuttaessa. Kenttäalue on yksi Suomen kauneimmista ja vehreimmistä. Vanhimmilla lehtipuilla on ikää useita satoja vuosia.
Klubirakennuksena palvelee 1850-luvun puolivälissä valmistunut maatilan entinen päärakennus. Uudistettuna se henkii pihapiireineen vanhan ajan huvilatunnelmaa ja toivottaa tulijat tervetulleiksi laatuaikaa viettämään.

Vuonna 1958 perustettu seura on Suomen golfseuroista viidenneksi vanhin. Asema golfkartalla on yhtä vakiintunut kuin Ruisrockilla festivaalirintamalla. Kenttä on lumonnut jo useita pelaajapolvia, ja lumoaa edelleen. Perinteitä kunnioittava yhteisö elää vireästi tätä päivää ja on aktiivinen toimija alueellaan.

Toiminnanjohtaja Sami Pere haluaa leikata siivet huhuilta, joiden mukaan Aura Golf olisi sisäänpäin lämpiävä korkean kynnyksen yhteisö.

”Toivotamme tervetulleiksi kaikki, jotka haluavat panostaa terveelliseen harrastukseen ja liikunnalliseen elämäntapaan hyvässä seurassa. Jäsenyyden hankkiminen onnistuu nopeasti ilman tarvetta jonotteluun. Uusi hinnoittelumme on madaltanut merkittävästi jäsenyyden kynnystä.”

Liittymismaksu aikuisilta on pudotettu 990 euroon, junioreilta se on ainoastaan 99 euroa. Uusi 19–27-vuotiaille nuorille aikuisille suunnattu 495 euron hintainen liittymismaksu on lyhyessä ajassa ennättänyt herättää runsasta kiinnostusta.

”Liittymismaksun vastapainoksi pelaamisen muut kulut pysyvät hyvinkin kohtuullisina”. Pere muistuttaa. Jäsen- ja pelikausimaksu tekevät aikuisilta yhteensä 643 euroa kaudessa, nuorisolta 317 euroa ja junioreilta ainoastaan 218 euroa. Pelioikeudesta osakekentillä joutuu tyypillisesti maksamaan huomattavasti enemmän.

PUITTEET VIIHTYMISELLE KUNNOSSA

Kentän kunto on ollut Aura Golfille aina kunnia-asia, ja on edelleen. Erityisesti viheriöt ovat saaneet toistuvasti kiitosta, kun kentällä on järjestetty arvokilpailuja EM-kilpailuja ja Challenge Tourin osakilpailua myöten.

Riviharrastajalle Aura Golf tarjoaa pääsääntöisesti ruuhkattoman kentän. Perille pääsee halutessaan julkisilla kulkuvälineillä. Hyvätasoinen klubiravintola saa viihtymään pitempäänkin.

”Meillä on viime vuosina pelattu 26000–27000 kierrosta vuodessa. Tilaa on hyvin, myös uusille tulijoille”, Pere lupaa.

Alkeiskursseja järjestetään läpi kesän. Junioritoiminta on vilkasta, mikä on taannut Aura Golfille kautta aikain vahvan maineen myös kasvattajaseurana.

Harjoitusolosuhteet ovat hyvät. Driving range on ykköstiin ja klubitalon tuntumassa. Pieni sadekaan ei haittaa tekniikan hiomista, kun useimmat lyöntipaikat ovat katettuja. Puttia voi harjoitella kahdella harjoitusviheriöllä, joiden pelattavuus vastaa olosuhteita kentän puolella. Lähipelialueita kentällä on kaksi.

Viime vuonna käynnistyneellä strategiatyöllä on haluttu varmistaa se, että vakaasta taloudesta tunnettu Aura Golf on toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin joustavasti reagoiva, ajan hengessä elävä yhteisö. Yhteisöllisyys kasvaa ja kehittyy uuden vuosikymmenen ehdoilla.

Kenttäinfo:

Ruissalon puistotie 536
20100 Turku

Puhelin: 02 258 9201
Sähköposti: caddiemaster@auragolf.fi
Kotisivut: auragolf.fi

GREEN FEE
Katso hinnat seuran kotisivuilta.
Muista myös äkkilähtötarjoukset. Tasoitusraja miehille ja naisille 36. Ryhmän yhteenlaskettu tasoitus enintään 110.

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje