28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Kotojärvi Golf - Rennosti maalaismaisemassa

Kehittyvä kokonaisuus panostaa viihtymiseen ja pelaajien auttamiseen eteenpäin golfarin polulla.

Kotojärven kartanon maille luonnosteltiin golfkenttää jo 1980-luvun jälkipuoliskolla. Jack Nicklaus katsoi maalaismaisemaa ja ymmärsi, että alueelle istuisi hyvin jopa 36 reiän kokonaisuus.

Pelaamaan päästiin lopulta vuonna 1997. Reikiä on 27, joista 18 Matti Louhion alunperin suunnittelemalla ja Lassi Pekka Tilanderin uudistamalla Puistokentällä. Yhdeksänreikäinen pay & play -periaatteella toimiva Rantakenttä täydentää kokonaisuuden.

Ollaan Pornaisten Laukkoskella keskisellä Uudellamaalla, noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Golf on osa kokonaisuutta, johon kytkeytyy myös asuntorakentamista ja monipuolisia palveluita juhlatiloineen.

Golfin ympärillä on Kotojärvellä viime vuosina tapahtunut paljon. Eteenpäin on menty monella rintamalla. Kotojärvi Golfin toimitusjohtaja Mika Asikainen on halunnut olla tuomassa golfia nykyaikaan. Suunta on kohti kentällä ja klubilla viihtymistä, viipymiseen kannustavaa ilmapiiriä. Vierailijat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi siinä missä jäsenetkin.

”Jäsenmäärä on talven aikana kasvanut mukavasti. Nyt on hyvä aika kehittää yhteisöllisyyttä, lisätä monipuolista tapahtumatarjontaa ja auttaa jäseniä pelaajan polulla eteenpäin”, Asikainen kertoo.

Klubielämään Asikainen haluaa olla puhaltamassa uutta elävää henkeä.

”Päivässä golfariksi -kurssit ovat olleet tosi suosittuja. Ne ovat matalan kynnyksen tapa tutustua golfiin, myös hinnaltaan. Palaute on ollut todella hyvää.”

”Kotojärven kokonaisuus toimivine tiloineen sekä ravintola- ja juhlapalveluineen antaa siihen hyvät mahdollisuudet. Uuden ravintoloitsijan kanssa on jo haettu uusia tuulia.”

Uudistuva ravintola elää sesonkien mukana tarjoten riista-, kasvis- ja kalaruokia. Esimerkiksi riistapizzasta odotetaan yhtä kauden suosikeista. Golfin aloittamiseen ja lajitaitojen kehittämiseen Kotojärvi Golf on omiaan.

”Päivässä golfariksi -kurssit ovat olleet tosi suosittuja. Ne ovat matalan kynnyksen tapa tutustua golfiin, myös hinnaltaan. Palaute on ollut todella hyvää.”

Kuudesta par 3 -väylästä ja kolmesta par 4 -väylästä koostuva Rantakenttä on kokonaisuus, jolla pelaamiseen on helppo päästä kiinni – vaikka kokeeksi vuokramailoilla. Esimerkiksi lapsiperheet ovat ottaneet kentän omakseen. Alkulämpöä voi hakea rangelta tai lähipelialueilta.

TARJOLLAONNISTUMISEN ELÄMYKSIÄ

18-reikäinen Puistokenttä sopii hyvin kaiken tasoisille pelaajille. Väylillä on mukavasti vaihtelua, ja useimmilla reikäväleillä on sopivasti pituutta keskimääräisiä lyöntipituuksia ajatellen.

”Pelaaminen Puistokentällä on vaivatonta ja nopeaa. Kenttä tarjoaa kaikille sitä onnistumisen iloa, josta sloganimmekin puhuu”, Asikainen luonnehtii.

Jos kaunis maalaismaisema herättää halun viipyä pitempään, tarjolla on myös idyllistä aittamajoitusta nykyaikaisin mukavuuksin. Ja jos maaseudun historia kiinnostaa, Maatalousmuseosta löytyy paljon mielenkiintoista.

Yritystapahtumille Kotojärven puitteet ovat omiaan, häistä tai muista merkkipäivistä puhumattakaan. Vanhaan talliin kunnostetut ja muunneltavat juhlatilat soveltuvat jopa noin sadan hengen tilaisuuksiin.

Luonnollisesti Kotojärvi Golfista löytyy myös proshop, josta saa kaikki tarvittavat pelivarusteet palloista hanskoihin, lippiksistä golfpaitoihin.

Kenttäinfo:

Kotojärventie 15
07150 Laukkoski

Puhelin: 044 975 2950
Sähköposti: caddiemaster@kotojarvigolf.fi
Kotisivut:kotojarvigolf.fi

GREEN FEE PUISTOKENTTÄ
– 18 reikää arkisin 30-40 e,
– juniorit (–18 v.) 10 e;
– 18 reikää viikonloppuisin 40-50 e, juniorit 10 e;
– 9 reikää arkisin 25 e,
– viikonloppuisin 30 e

PÄIVÄLIPPU RANTAKENTTÄ
– aikuiset 15 e, juniorit 5 e

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje