28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Viipurin Golf - Suomen kaunein ja viihtyisin

Etelä-Saimaa Golf on pelaajaäänestysten kestosuosikki. Vahvat luontoelämykset upeine järvinäkymineen tuovat lisämaustetta golfkokemukseen.

Suomalainen sielu lepää veden äärellä. Varsinkin järvimaisemilla on aina ollut sijansa unelmassa kesäisestä idyllistä.

Etelä-Saimaa Golf Tuosan saaressa Saimaalla yhdistää onnistuneesti luontoelämykset ja golfin parissa vietettävän laatuajan. Kansallisesti koskettava historiallinen perspektiivikin on mukana kuvassa, sillä yksi Etelä-Saimaa Golfin erityispiirteistä on kentän läpi kulkeva Salpalinja juoksuhautoineen, pesäkkeineen ja luolineen.

Näistä aineksista syntyy kokonaisuus, jota suomalaiset golfin harrastajat ovat ilmaisseet arvostavansa. Etelä-Saimaa Golf oli Golflehden vuoden 2017 kenttärankingin ykkönen ja vuoden 2019 rankingissä kakkonen.

Kumpuileva ja moni-ilmeisesti eri suuntiin polveileva maasto tuo vaihtelua ja haastetta golfkierrokseen

Kahdesta ykköstilasta pidettiin rankingissä kuitenkin tälläkin kerralla tiukasti kiinni. Etelä-Saimaa Golf on äänensä antaneiden harrastajien mielestä edelleen Suomen kaunein ja viihtyisin golfkenttä. Siinä on kaksi hyvää syytä käydä kokemassa kenttä, jos se vielä on jäänyt bongaamatta. Kakkosija kunnossa ja viimeistelyssä heti Linna Golfin jälkeen kertoo siitä, että mitään ei haluta jättää sattuman varaan.

Haluamme tarjota pelaajille unohtumattomia elämyksiä

Kumpuileva ja moni-ilmeisesti eri suuntiin polveileva maasto tuo vaihtelua ja haastetta golfkierrokseen. Tarkkuus ja maltti ovat täälläkin valttia hyvään tulokseen tähdättäessä.
”Haluamme tarjota pelaajille unohtumattomia elämyksiä”, Kari Kalin luonnehtii. Sellaisia on tarjolla esimerkiksi saarigriinistään tunnetulla kymppireiällä.

UUTTA ILMASSA

Kulkuyhteyksiä kentälle parannetaan ysiväylän kupeeseen lähelle klubin palveluja täksi kaudeksi rakennettavalla laiturilla.

”Sellainen on ollut monen osakkaan ja jäsenen toiveissa, jotta kulku kentälle onnistuisi vaivattomasti myös vesitse”, Kalin kertoo.

Uutta on myös kentän lyhentäminen sinisiltä lyöntipaikoilta.

”Kenttä lyhenee sinisiltä noin 300 metrillä. Uusi kokonaispituus on 5272 metriä. Ratkaisulla halutaan rohkaista osaa keltaisilta tähän mennessä pelanneista kokeilemaan kenttää lyhyempänä. Se voi olla avain palkitsevampiin ja nautinnollisempiin kierroksiin. Slopekin samalla muuttuu.”

Moderni klubitalo on tärkeä palanen Etelä-Saimaa Golfin viihtyisässä kokonaisuudessa. Ravintola otettiin jo viime kaudella Viipurin Golfin omaan hallintaan, ja palvelun laatuun halutaan edelleen panostaa.

Isoista ikkunoista ja terassin puolelta voi nauttia silmien eteen avautuvista näkymistä. Yksityisyyttä kaipaava seurue voi kokoontua rauhaisaan yhteiseen hetkeen kabinetin puolelle. Ravintolateltta pihan puolella on varattavissa suurempia tilaisuuksia varten.

Lappeenrannan suunnalla liikuttaessa kannattaa käydä tutustumassa myös Kahilanniemeen, Viipurin Golfin vanhempaan yhdeksänreikäiseen kenttään. Tiistaisin ja lauantaisin sinne voi viedä lähipiiriin kuuluvia ottamaan ensikosketuksen golfiin aidossa pay & play -hengessä. Monipuoliset harjoitusalueet sopivat erinomaisesti lajitaitojen hiomiseen. Kelluvilla griineillä varustettu vesirange on elämys jo itsessään.

Kenttäinfo:

Vehkataipaleentie 589, Lappeenranta

Puhelin: ajanvaraus 0600 95630
Sähköposti: caddiemaster@viipuringolf.fi
Kotisivut: viipuringolf.fi

GREEN FEE

Tutustu hinnastoon kotisivulla.
Muista myös Golfkesä-tarjous.
Tasoitusvaatimus
HCP 54 ja golfseuran jäsenyys riittää, ryhmätasoitus max 110.

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje