28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Nurmijärvi Golf - Kohti kärkeä rankingissa

Kenttäyhteistyö avaa pelioikeutetuille runsaasti houkuttelevia pelaamisen mahdollisuuksia.

Kolme yhdeksän reiän lenkkiä ja yksi Suomen parhaista par 3 -kokonaisuuksista. Nurmijärvi Golf tarjoaa hyvät eväät golfista nauttimiseen ja pelaajana kehittymiseen.

18 reiän kokonaisuutta vaihdellaan säännöllisesti, mikä tuo kierrokseen virkistävää vaihtelua. Kolmas yhdeksikkö on aina valmiina palvelemaan pelaajia, joille lyhyempi kierros riittää.

Par 3 -kentälle golfia pääsee kokeilemaan kuka tahansa lajista kiinnostunut. Samalla kertamaksulla voi niin halutessaan pelata vaikka koko päivän. Mailojakin voi tarvittaessa vuokrata. Kentän sisällä on erityisesti aloitteleville junioreille tarkoitettu lyhennetty Tiikerirata.

Jos golfkärpänen ei vielä ole puraissut, näissä maisemissa onnistuu myös frisbee- tai futisgolfin pelaaminen. Palvelukokonaisuus sopii mainiosti vaikkapa tyky-päivän ohjelmaa suunnitteleville yritysasiakkaille.

SEURA TARJOAA TUKEAAN ETEENPÄIN MIELIVILLE

30-vuotista taivaltaan tällä kaudella juhliva golfyhteisö on auttanut tuhansia golfareita lajin pariin ja vienyt heitä eteenpäin pelaajan polulla aina ammattilaisuuteen asti. Työn tuloksellisuudesta kertovat lukuisat seurajoukkueiden Suomen mestaruudet ja muut mitalisijat.

Vierailijoita Nurmijärvellä odottaa kodikkaasta ilmapiiristään tunnettu luonnonkaunis ja siisti kenttäkokonaisuus

Harjoittelumahdollisuudet paranivat entisestään loppuvuodesta 2019, kun jäsenille tarjoutui mahdollisuus liittyä Vantaankosken Golfhallin käyttäjiksi. Kynnys golfiin ympärivuotisena harrastuksena on madaltunut.

Pelioikeutta etsiville Nurmijärvi Golfilla on tarjota viiden muun kentän kanssa solmittu yhteistyömalli. Pelioikeus sisältää rajattoman vierailuoikeuden kuukausittain vaihtuvalle yhteistyökentälle toukokuun alusta syyskuun loppuun. Oiva tilaisuus vaihtelua kaipaavalle. Nimetyn pelioikeuden hankkinut on oikeutettu myös edulliseen rajattomaan lisäpelioikeuteen Nevasgolfissa tai Suur-Helsingin Golfissa.

Useimmat ensikertalaiset yllättyvät myönteisesti

Junioreille kynnys lajin pariin on Nurmijärvellä matala. Aikuisen pelioikeuteen sisältyy automaattisesti junioripelioikeus alle 24-vuotiaille perheenjäsenille.

Vierailijoita Nurmijärvellä odottaa kodikkaasta ilmapiiristään tunnettu luonnonkaunis ja siisti kenttäkokonaisuus. Golflehden vuoden 2019 kenttärankingissa kokonaisuus sijoittuu kärkineljännekseen. Nousua listalla edelliseen rankingiin verrattuna tuli yhdeksän sijaa. Kiitosta kentät saavat ennen kaikkea hyvästä kunnostaan ja pelattavuudeltaan erinomaisista viheriöistä.

Perinteitä kunnioittava kenttäyhteisö on osannut myös uudistua, elää mukana ajan hengessä. Yksi esimerkki on perinteiselle alkeiskurssille vaihtoehdoksi syntynyt kolmeen arki-iltaan sijoittuva yhdeksäntuntinen vain naisille suunnattu Nice Golf -alkeiskurssi. Tapani Saarentolan vetämä kokonaisuus antaa hyvät eväät lajin aloittamisen. Aloittelijat ovat muutenkin erityishuomion kohteena, sillä kaikkien Nurmijärvi Golfin alkeiskurssien hintaan sisältyy oikeus pelata par 3 -kenttää veloituksetta koko loppukesän ajan.

Sijainti Uudenmaan pohjoisreunalla tietää helppoa tavoitettavuutta myös Kanta-Hämeen puolelta. Pääkaupunkiseudun laitamilta kentälle ajaa vaivattomasti reilussa puolessa tunnissa.

”Useimmat ensikertalaiset yllättyvät myönteisesti”, kertoo toimitusjohtaja Esa Meriläinen.

Joko olisi Sinun vuorosi?

Kenttäinfo:

Ratasillantie 70, 05100 Röykkä
Puhelin: 0600 – 197 83
(0,78€/min + pvm)

Sähköposti: nurmijarvi@nurmijarvi-golf.fi
Kotisivut: www.nurmijarvi-golf.fi

GREEN FEE
18 reikää aikuiset 55 e,
juniorit (alle 18 v.) 27 e;
9 reikää (palloränni) aikuiset 37 e, juniorit (alle 18 v.) 20 e;
Par 3 -rata aikuiset 25 e,
juniorit (alle 18 v.) 15 e;
frisbee- ja futisgolfrata
aikuiset 10 e/päivä, juniorit 5 e/päivä

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje