28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Muurame Golf – Keski-Suomen suosituin golfkenttä Jyväskylän kupeessa

Muurame Golfin pelattavuus on parantunut vuosi vuodelta. Vieraspelaajatkin viihtyvät vaihtelua tarjoavissa puitteissa, vain vartin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Lassi-Pekka Tilanderin suunnittelema Muurame Golfin 18-reikäinen kenttä kulkee vaihtelevasti ja moni-ilmeisesti keskisuomalaisessa maisemassa. Mielenkiinnon yllä pitäviä haasteita riittää kaiken tasoisille pelaajille.

”Tarjolla on mieleenpainuvia elämyksiä”, toimitusjohtaja Joonas Nieminen lupaa. ”Kun on esimerkiksi kavunnut kentän korkeimmalla kohdalla sijaitsevalle 15. reiälle, voi ihastella upeita maisemia. Ylhäältä alas lyötävä 16. reikä heti perään on puolestaan meidän ’signature holemme’. Onnistunut lähestyminen saarigriinille tuntuu aina yhtä hyvältä.”

Kaupunkiin on lyhyt matka. Jyväskylän keskustasta kentälle ajaa 15 minuutissa. Kierros golfia on helppo yhdistää pistäytymiseen jossakin Jyväskylän kesän monista tapahtumista.

”Laskettelukeskus Riihivuori täällä Muuramessa on jälleen aloittanut toimintansa. Se on yksi varteenotettava vaihtoehto majoittumisen näkökulmasta. Ja Himoksen kanssa olemme alkaneet tiivistää yhteistyötä golfin merkeissä.”

PELATTAVUUTEEN PANOSTETTU

Kenttä kasvoi 18-reikäiseksi vuonna 2006. Siitä lähtien sitä on kausi kaudelta kohennettu.

”Kenttä on kypsynyt ja kehittynyt erinomaisesti”, Joonas Nieminen iloitsee. ”Pelattavuus on tällä hetkellä todella hyvällä mallilla reuna-alueita myöten. Pintojen kunnostakin tuli viime kaudella paljon kiittävää palautetta.”

Muurame Golfista on kasvanut Keski-Suomen suosituin golfyhteisö. Oma pelaajapohja on vahva. Seura on tunnettu nuorekkaan rennosta ja ennakkoluulottomasta tekemisen meiningistä.

”Vieraspelaajatkin otetaan lämpimästi vastaan”, Nieminen lupaa. ”Viime kaudella vieraslähtöjä oli jo viitisen tuhatta. Tervetuloa tutustumaan kenttään kaveriporukalla tai kumppanin kanssa.”

Korkeuserot tekevät kunnollekin hyvää kenttää jalkaisin kierrettäessä. Etulenkin jälkeen voi hengähtää kentän keskellä sijaitsevassa kodikkaassa kahvila-ravintolassa. Golfautoja hankittiin jo kaudeksi 2019 lisää niitä varten, jotka taittavat taipaleen mieluummin pyörien päällä.

Aurinkoterassi on oivallinen paikka käydä läpi kierroksen vaiheita ja seurata pelaajien edesottamuksia ykkösväylällä. Varhaisille lähtijöille klubilla on vilkkaimman sesongin aikana tarjolla myös ravitseva aamupuuro.

Pelattavuus on tällä hetkellä todella hyvällä mallilla reuna-alueita myöten. Pintojen kunnostakin tuli viime kaudella paljon kiittävää palautetta.

Mitä jos peli ei kulje? Muurame Golfilla on tarjota lääkkeeksi erinomaiset olosuhteet niin pitkän pelin kuin lähipelinkin harjoitteluun. Driving rangen opetusta varten varatuilla katetuilla lyöntipaikoilla svingiä voi hioa myös paikallisen golf pron kanssa.

Matalan kynnyksen golfia kaipaaville pääkentän sisään on rakennettu 18-reikäinen par 3 -kenttä, jolla aloittelijakin pääsee täysiverisen golfin makuun alle 150-metrisillä reikäväleillä. Kentälle ovat tervetulleita kaikki green cardin suorittaneet, joilla on jonkin golfseuran jäsenyys. Myös pitempään pelanneille par 3 -kenttä tarjoa erinomaisen mahdollisuuden lähestymislyöntien hiomiseen ja virkistävään vaihteluun täyspitkien kierrosten lomassa.

Kenttäinfo:

Osoite: Pyyppöläntie 316
40950 Muurame

Puhelin: 050 548 6262
Sähköposti: caddiemaster@muuramegolf.fi
Kotisivut: muuramegolf.fi

GREEN FEE
Tutustu hinnoitteluun kotisivuilla.
Muista myös Golfkesä-tarjous!

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje