28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Linna Golf - Koe Suomen ykkönen

Vanajanlinnan palvelukokonaisuus tarjoaa ainutlaatuiset puitteet unohtumattomalle golfkokemukselle.

Huipulle pääsee vain asettamalla tavoitteet korkealle. Vanajanlinnassa se uskallettiin tehdä, kun uudenlaista palvelukokonaisuutta perinteikkääseen ympäristöön lähdettiin vuosituhannen vaihteessa rakentamaan.

Golf tuli mukaan kuvaan kesällä 2005, jolloin Linna Golf avattiin. Suunnittelija oli European Tourin sateenvarjon alle kuuluvassa European Golf Designissa meritoitunut Tim Lobb. Seuraava luonteva askel oli lähteminen mukaan rakenteilla olleeseen laatukenttien European Tour Destinations -verkostoon.

Linna Golf on sittemmin vakiinnuttanut asemansa seurassa, johon kuuluu muun muassa Ryder Cupista tunnettuja kenttiä. Aateluus velvoittaa. Toimintaa ohjaa tinkimättömyys, jonka hedelmät näkyvät Golflehden vuoden 2019 kenttärankingin tuloksissa.

Harjoitteluun Linna Golfilla on tarjota huippuluokan olosuhteet

Linna Golf valittiin Suomen parhaaksi kentäksi. Design, pelattavuus, kentän kunto, klubitalo ja palvelun tasot vakuuttivat, kuten usein ennenkin. Linna Golf on kestomenestyjä myös kansainvälisissä rankingeissä. Maine on kiirinyt laajalle muun muassa lukuisten kentällä järjestettyjen arvokilpailujen ansiosta.

Kentän vuodesta toiseen erinomainen kunto on noussut Suomessa suorastaan käsitteeksi. Siitä on tullut mittari, jolla muiden kenttien onnistumista mitataan.

Hyvä pelattavuus ei synny sattumalta. Kenttämestari Markku Leskisen tukena on vuosikymmenten kokemus ja runsaslukuinen asiansa osaava kentänhoitotiimi. Heinälajikkeiden valinnassakin on onnistuttu. Viheriöillä voidaan putata johdonmukaisesti käyttäytyvillä pinnoilla, joiden nopeus lähentelee huippukilpailuissa tavoiteltavia nopeuksia.

Harjoitteluun Linna Golfilla on tarjota huippuluokan olosuhteet. Driving rangen lisäksi pelaajien käytössä ovat puttigriini ja poikkeuksellisen laadukas lähipelialue viheriöineen.

YÖPYJÄ NAUTTII ENITEN

Vierailijalle tai yritystapahtuman järjestäjälle Linna Golf ja Vanajanlinnan resort-kokonaisuus avaavat ovia monenlaiseen viihtymiseen. Yöpymiseen on tarjolla useita laadukkaita vaihtoehtoja romanttisen tunnelmallisista päälinnan huoneista moderneihin suiteihin. Kaveriporukoille löytyy usean makuuhuoneen huoneistoja.

Golfkierroksen ja majoituksen aamiaisineen sisältävät lomapaketit on hinnoiteltu houkuttelevasti. Edullisimmillaan paketin hinta yhdeltä yöltä on 140 euroa hengeltä.

Ravintolatkin tunnetaan laadustaan. Vaihtoehtoina ovat palkittu klubiravintola ja Vanajanlinnan ravintola. Molemmissa panostetaan lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin.

Linna Golfiin tullaan nauttimaan

Vierailijoita on ilahduttanut Linna Golfissa käyttöön otettu joustava green fee -hinnoittelu. Se tarkoittaa sitä, että hinta vaihtelee portaittain sesonkien sekä kellonajan mukaan myös saman päivän sisällä.

”Kokemukset dynaamisesta hinnoittelusta ovat hyviä”, kertoo asiakkuuspäällikkö Karri Koivu.

”Käytännössä hinta vaihtelee 60 euron ja 120 euron sisällä. Ennakkoon Golfboxissa kierroksensa maksavat saavat vielä kymmenen prosentin alennuksen hintakalenterin hinnasta.”

Asiakkaita halutaan Koivun mukaan palvella myös lähtöaikojen mahdollisimman hyvällä saatavuudella.

”Linna Golfiin tullaan nauttimaan, ja tietyt ajat ovat todella kysyttyjä. Olemme siirtyneet käytäntöön, jossa lähtöjä voi arki-iltapäivien ja viikonloppujen kysytyimpinä aikoina varata sekä ykkös- että kymppitiille. Se on antanut meille mahdollisuuden tarjota enemmän parempia aikoja niin omille kuin vieraspelaajillekin.”

Kenttäinfo:

Vanajanlinnantie 485
13330 Harviala

Puhelin: 0300-870 578 (0,8 e/min+pvm/mpm)
Sähköposti: office@linnagolf.fi

Kotisivut: linnagolf.fi

GREEN FEE
18 reiän listahinta 120 euroa. Dynaaminen hinnoittelu joustaa välillä 60–120 e. Golfboxin kautta ennakkoon maksettaessa -10 %.
Juniorit -50 %.

GOLFLOMAT
green fee + majoitus aamiaisella alkaen 140 e/hlö/yö

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje