28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Kultaranta Resort - Kultaranta kasvaa ja kehittyy

Tule viihtymään, vaikka veneellä. Kultarannassa voit yhdistää golfin hemmotteluhetkeen tai luontoretkeilyyn kauniissa saaristomaisemassa.

Pidätkö golfkierroksista hyväkuntoisella golfkentällä saariston sylissä? Kultaranta Resort on sopiva kohde myönteisen vastauksen antaneille. Selkeät ja sopivan haastavat väylät sekä huolitellut reuna-alueet luovat upean kokonaisuuden, jossa pelinopeudet pysyvät ihanneajoissa (4h 15min) ruuhkapäivinäkin. Kenttä haastaa pienellä tasoituksella pelaavat, mutta soveltuu hieman leveämpien väyliensä ansiosta loistavasti myös aloitteleville golfareille.

Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäinen kenttä sopii mainiosti vierailukohteeksi tai kotikentäksi pidempäänkin harrastaneelle. Kaikille golfetiketin hallitseville avoin seitsemänreikäinen par 3 -monipelikenttä frisbeegolf- ja futisgolfmahdollisuuksineen on omiaan aloittelijoille tai niille, jotka kaveriporukasta eivät vielä ole golfille syttyneet. Taitojaan voi koetella tai kaverin haastaa myös erillisellä yhdeksänreikäisellä keinonurmipinnoitteisella pitkäputtiradalla, Suomen ensimmäisellä laatuaan.

Kultaranta Resort monipuolisine palveluineen on kuin tehty yhteisiin hetkiin. Laadukkaita majoitus- ja ravintolapalveluita täydentää wellness-osasto runsaine hyvinvointi- ja hemmottelupalveluineen. Mieltä voi virkistää myös luontopolulla, melontaretkellä tai pulahduksella mereen venesataman hiekkarannalta.

Kultaranta Resortin vetovoima on jatkuvasti kasvanut alueen kehittyessä. Kultaranta Golf Club Naantalin jäsenmäärä on lisääntynyt yli 200:lla viimeisen kahden vuoden aikana ja on nyt lähes 900 jäsentä. Erilaisia pelioikeusvaihtoehtoja on tarjolla suuri määrä.

”Kuuntelemme golfseuran tarpeita ja teemme yhdessä parhaamme vastataksemme jäsenistön tarpeisiin”, sanoo myyntipäällikkö Timo Salo.

Seura panostaa kaikentasoisten pelaajien taitojen kehittämiseen. Apuna ovat range, hyvät lähipelin harjoitusalueet, oma talviharjoitteluhalli ja pro Ville Rintalan käytössä oleva edistyksellinen Trackman 4 Dual Radar -laitteisto. Yhteistyötä Suomen Golfliiton kanssa tehdään jo kolmatta vuotta jatkuvien suosittujen Golf55+ – harjoitusleirien muodossa.

Presidentitkin viihtyvät näissä maisemissa – mikset siis sinäkin?

Golflehden vuoden 2019 kenttärankingissä Kultaranta Golf menestyi hyvin. Kiitosta tuli erityisesti ravintoloista ja oheispalveluista. Vapaakenttävastauksissa esiin nousivat muun muassa Kultaranta Heineken House gourmetpizzat.

”Teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme kokonaisuutta edelleen”, Timo Salo lupaa.

MAJOITTUMALLA EHTII KOKEA ENEMMÄN

Kysyttyihin golfpaketteihin sisältyy laadukkaan majoituksen lisäksi green fee ja runsas aamiainen sekä mahdollisuus sauna- ja kuntosalitilojen käyttöön.

Erilaisiin juhliin ja kokouksiinkin Kultaranta Resortin puitteet taipuvat joustavasti. Tunnelmallisia ja romanttisia tiloja löytyy esimerkiksi unohtumattomia hääjuhlia varten.

Resortista löytyy tontteja vakituiseen ja vapaa-ajan asumiseen. Asuntorakentaminen alueella onkin vilkastunut, sillä vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään aivan Kultaranta Resortin naapurissa. Lisäksi alueelle ollaan rakentamassa koulut, päiväkoti, perhetalo ja kauppa.

Kun ollaan Naantalissa, lapsiperheitä kiinnostaa luonnollisesti lähistöltä löytyvä Muumimaailma. Myös Naantalin idyllinen vanha kaupunki on vierailun arvoinen. Kannattaa lisäksi pitää mielessä Turun runsas kesäinen kulttuuri- ja muu tapahtumatarjonta.

Presidentitkin viihtyvät näissä maisemissa – mikset siis sinäkin?

Kenttäinfo:

Särkänsalmentie 178
21100 Naantali

Puhelin: 075 326 6000
Sähköposti: caddie@kultarantaresort.fi

Kotisivut: kultarantaresort.fi

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje