28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Keimola Golf - Kehittyvässä Keimolassa viihdytään

Hyvä sijainti ja toimivat palvelut tekevät 36-reikäisestä golfkeskuksesta varteenotettavan vaihtoehdon pelioikeutta etsivälle tai golfosakkuutta harkitsevalle. Vierailijatkin viihtyvät.

Keimola Golf sijaitsee Vantaalla aivan Kehä III:n kupeessa Hämeenlinnantien varrella. Kasvava Kivistön alue ja juna-asema ovat alle viiden kilometrin päässä golfkeskuksesta. Pelattavana Keimolassa on kaksi toisistaan eroavaa 18-reikäistä golfkenttää (Kirkka ja Saras). Pelata voit joko 9, 12 tai 18 reikää tai hyödyntää monipuolisia harjoitusalueita.

Keimolassa peruskorjattiin syksyllä 2019 kolme viheriöaluetta/väylää.

Pelaaminen onnistuu green feen lisäksi pelioikeuden tai pelilippujen avulla. Osakkeisiin liittyvän pelioikeuden voi hankkia myös vuokraamalla. Keimola kuuluu SGK:n kultakortti-kenttien joukkoon.

KEIMOLA KEHITTYY

Keimolassa peruskorjattiin syksyllä 2019 kolme viheriöaluetta/väylää. Työt tehtiin aivan kauden lopussa, jolloin pelaaminen häiriintyi hyvin vähän. Tehtyjen korjausten myötä pelikokemus paranee, turvallisuus lisääntyy ja siirtymät lyhenevät. Korjaukset onnistuivat hyvin ja pelaajat pääsevät hyvin nopeasti alkukaudesta nauttimaan uusista muodoista ja pinnoista.

Molempien kenttien slopet on tarkistettu ja uusissa taulukoissa pelaajat ”hyötyvät” vanhoihin vastaaviin verrattuna. Huomioitavaa on myös, että Saraksella väylän 10 par-luku on jatkossa 4, jolloin koko kentän par on 72 (ennen 73).

”Hieno mielenkiintoinen kenttä! Positiivinen yllätys, suosittelen!”

Kauden 2019 Pelaaja Ensin -kyselyssä Keimolan pelaajien suositteluhalukkuus nousi 13 %. Kaudeksi 2020 tehtyjen korjausten ja muutosten myötä toivomme pelikokemuksen parantuvan entisestään. Osakkaan ja jäsenen ulottuvilla ovat myös uuden Vantaankosken Golfhallin palvelut.
Kannattaa tulla katsomaan ja kokemaan Keimola 2020!

OSAKE KEIMOLASTA

Miksi ostaa Keimolan osake? Kannattaako sitoutua osakkeen omistamiseen? Keimolassa kannattaa.

Hintataso on tällä hetkellä ostajan kannalta edullinen. Keimolassa kentän omistajaksi pääsee pienellä pääomalla. Lisäksi hoitovastike on kilpailukykyinen alueellisesti vertailtuna. Osakkaalla on myös hyödynnettävissä paljon etuja esimerkiksi pelaamisen varausajoissa, hinnoittelussa ja palveluissa. Pelaava osakas voi hankkia suositun Kultakortin, joka takaa varsin edullisen pelaamisen usealla muulla kentällä.

Keimolan osakkeet käyvät monia muita kenttiä paremmin kaupaksi. Tämän lisäksi yhtiöllä on yhtiöjärjestyksen mukaisesti velvollisuus lunastaa osake sen nimellisarvolla, jolloin osakkeesta tarvittaessa pääsee vaivatta eroon.

ALOITTELIJOILLE JA OPISKELIJOILLE

Golfin aloittaminen Keimolassa on helppoa ja suorastaan halpaa. Kauden aikana green cardin suorittaneille uusille harrastajille on tarjolla aloittelijan paketti sisältäen seuran jäsenyyden, rangeharjoittelua sekä kymmenen 9 reiän kierrosta Kirkka-kentällä. Paketin hinta on vain 100 €! Myös opiskelijat voivat hankkia aloituspaketin. Enemmän pelaavien opiskelijoiden kannattaa hyödyntää koko kauden edullinen pelioikeus. Lisätiedot
www.keimolagolf.com tai 09 276 6650.

Kenttäinfo:

Osoite: Kirkantie 32, Vantaa

Puhelin: ajanvaraus 09 2766 650/ teetime.fi
Sähköposti: keimolagolf@keimolagolf.com
Kotisivut: keimolagolf.com

GREEN FEE
18 reikää 55 € (osakkaan vieraana 40 €), 9 reikää 33 € (osakkaan vieraana 24 €); juniorit 1 €/ikävuosi, opiskelija 40€

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje