28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Kalajoki Golf - Kokonaisvaltaista lomagolfia

Golfloma Kalajoella on paljon muutakin kuin golfia. Tekemistä löytyy koko perheelle läpi koko kesän aina syksyyn asti.

Rantaloma, aktiiviloma, hemmotteluloma, seikkailuloma, golfloma – tai kaikki yhdessä. Maankuulujen Hiekkasärkkien ympärille on Kalajoella kasvanut matkailupalveluiden verkosto, joka hakee vertaistaan Suomessa. Kehittymässä oleva Marinan alue laajentaa virkistysmahdollisuuksia entisestään.

Kotimaan golfmatkailulle Perämeren rannikolla sijaitseva Kalajoen kenttä on ollut virkistävä piristysruiske. Hiekkaiselle mäntykankaalle rakennettu 18-reikäinen kenttä tarjoaa links-henkistä pelattavuutta ja lomagolfiin hyvin istuvan reitityksen. Mikä parasta, hiekkainen maaperä mahdollistaa kentän avaamisen varsin varhain keväällä ja kauden jatkumisen myöhäiseen syksyyn asti.

Keskivertoharrastajan lyöntipituudet riittävät hyvin vaivattomaan kentällä etenemiseen. Suuret griinialueet helpottavat lähestymisiä, mutta tarjoavat loppuun asti haastetta putterin varressa. Tasainen kenttä on helppo kävellä, mutta maltilliset pinnanmuodot pitävät mielenkiintoa yllä. Tarkkuuttakin testataan. Punaisena lankana suunnittelussa on ollut luontoarvojen kunnioittaminen ja onnistumisen elämysten tarjoaminen kaiken tasoisille pelaajille.

Golflehden vuoden 2019 kenttäranking puhuu omaa kieltään kokonaisuuden toimivuuden puolesta. Kokonaispisteissä Kalajoki Golf sijoittui 16. tilalle. Kiitosta tuli erityisesti kentän erinomaisesta kunnosta. Palvelukin pelaa. Pelaaja ensin -kyselyssä Kalajoki Golf sijoittui jälleen kerran kotimaan kenttien top kolmeen. Useimmille ensikertalaisille vierailu Kalajoki Golfissa on mieleenpainuva ja myönteinen kokemus.

Ensituntumankin golfiin voi Kalajoella ottaa vaivattomasti. Yhdeksänreikäiselle par 3 -jokamieskentälle pääsevät kaikki halukkaat lajia kokeilemaan. Omia mailojakaan ei tarvita, sillä ne voi vuokrata klubilta. Vauhtia voi hakea erinomaisilta harjoituspaikoilta.

VAIVATONTA LOMAILUA

Juuri helpommaksi golflomaa ei voi tehdä kuin Kalajoella. Majoittuminen onnistuu kenttäalueen sisälle rakennetuissa loma-asunnoissa. Omasta huoneistosta on helppo astella ykköstiille lähtöajan lähestyessä. Muutkin palvelut ovat lähellä. Jos kaikki porukasta eivät pelaa, muut lomakohteet löytyvät vaivattomasti lyhyiden siirtymien takaa.

Golfpuiston lisäksi majoitusta on tarjolla lukuisissa eri kohteissa hotelleista laadukkaisiin merenrantahuviloihin, leirintäaluettakaan unohtamatta.

Ilmapiiristäänkin Kalajoen Golf tunnetaan. Kiitosta tulee erityisesti erilaisten suosittujen kilpailutapahtumien järjestelyistä. Paikasta syyskuiseen Aviopari Weekendiin suorastaan kilpaillaan.

”Viime vuonna kaikki paikat täyttyivät 20 minuutissa”, toimitusjohtaja Esa Takala kertoo.

Tapahtumatarjonta Kalajoella on runsasta läpi kesäkauden. Yksi kohokohdista on elokuun lopun Venetsialaiset. Jäähyväisiä kesälle jätetään näyttävällä veden, tulen ja valon juhlalla komeine ilotulituksineen. Kaveriporukan golfloma puolestaan voisi sijoittua vaikkapa kolme viikkoa myöhemmin järjestettävien Oktoberfest-henkisten SyysFestien yhteyteen.

Kenttäinfo:

Tiitaival 59
85100 KALAJOKI

Puhelin: 010 5055 511
Sähköposti: kalajokigolf@kalajokigolf.fi
Kotisivut: kalajokigolf.fi

GREEN FEE
– Par 73 -kenttä 50 e,
– opiskelijat 27 e,
– juniorit (alle 18 v.) 20 e;
– Par 3 -jokamieskenttä 15 e,
– juniorit (alle 18 v.) 10 e,
– lapset (alle 10 v.) 5 e,
– perhelippu 40 e (sis. 2 x aikuinen,
– 2 x juniori/lapsi + vuokramailat)

Golfkesä 2020 kuponkietu:

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje