28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2020

Aurinko Golf - Eteenpäin pelaajan polulla

Runsaat pelioikeusvaihtoehdot ja tasokas seuraopetus vetävät pelaajia Lounais-Suomen suurimpaan golfyhteisöön.

Vengan tilan kulttuurimaisemassa Naantalin pohjoispuolella on pelattu golfia vuodesta 2007 lähtien. 18-reikäisen kentän lisäksi tarjolla on yhdeksänreikäinen par nelosiakin sisältävä Ysi+-kenttä. Jäsenmäärältään Aurinko Golf on ponkaissut Lounais-Suomen ykköseksi.
Kenttäyhteisöstä on tullut merkittävä lajin sisäänheittäjä. Laadukas junioritoiminta on huomioitu useaan otteeseen. Tulokset näkyvät muun muassa Eemil Alajärven ja Simo Haaviston menestyksessä kilpakentillä.

Seuraopetusta ollaan edelleen kehittämässä ja monipuolistamassa, kertoo toimitusjohtaja Arttu Pulkkinen.

”Golfissa koukuttaa onnistumiset. Haluamme auttaa pelaajia kehittymään lajin parissa ja kohentaa seuratoimintamme laatua. Seuran toimintaa tehostamaan on rekrytoitu koordinaattori/ohjaaja. Valmennuspuolella meillä aloittaa uusi pro.”

Alkeiskurssijärjestelmä uudistuu yksipäiväisellä peruskurssilla, jota täydentää pelipaketti Ysi+-kentällä. Kun vauhtiin on päästy, jatkokurssi ja muu opetustarjonta antavat lisää eväitä pelaajan polulle.

Seuraopetus huomio myös pelin eri osa-alueet. Lähipeliin on tarjolla oma kurssi, Draivikurssin nimellä kulkeva paketti painottuu puolestaan pitkän pelin perusteisiin.

Vierailijalle Aurinko Golfin par 72 -kenttä tarjoaa monipuolisia elämyksiä vaihtelevassa maastossa. Puistomaisilta väyliltä löytyy tilaa, mäkisemmillä metsäväylillä tarkkuuden merkitys korostuu. Takaysin alku ja loppu sijoittuvat omenalehtoon , joka keväällä tarjoaa kukkaloistoa, loppukesällä puolestaan kypsien hedelmien väri-iloa.

Ysi+-kentälläkin päästään täysiverisen golfin makuun. Pitempäänkin harrastanut viihtyy. Kaveriporukoille tai tyky-päiviä viettäville ryhmille puitteet soveltuvat mainiosti lajiin tutustumiseen. Rangella voi lyödä kahdesta suunnasta. Toisessa päässä on laaja harjoitusalue, jota neljä harjoitusviheriötä vielä täydentävät.

LAAJA PELIOIKEUKSIEN KIRJO

Golfyhteisön vetovoimaisuudesta pidetään huolta myös erilaisilla joustavuutta tarjoavilla pelioikeuspaketeilla. Rajoittamattoman kausipelioikeuden voi uutena asiakkaana hankkia seitsemällä 99 euron kuukausierällä. Lähtöajoiltaan rajoitettu päiväpelioikeus on hyvä matalamman kynnyksen vaihtoehto vaikkapa eläkeikään ehtineille. Jos sekin tuntuu liialliselta, valinnanvaraa löytyy 5–20 kierroksen sarjakorteissa.

Lapsia ja nuoria Aurinko Golfissa tullaan vastaan iän mukaan porrastetuilla junioripelioikeuksilla. Alle 30-vuotiaat voivat lisäksi hankkia edullisen 470 euron hintaisen opiskelijapelioikeuden.

Vierailun Aurinko Golfissa voi mainiosti yhdistää muiden lähiseudun kenttien bongaamiseen

Palvelukokonaisuutta kehitetään edelleen. Esimerkiksi iso osa kentänhoitokoneista on kaudeksi 2020 vaihtumassa uusiin. Sen uskotaan entisestään parantavan kentän hoitotasoa, josta jo aiemmin on saatu kiinnosta.

”Onnistunut ravintolakokemuskin on keskeinen osa golfkokemusta ja kenttäalueella viihtymistä”, Arttu Pulkkinen muistuttaa. ”Siksi myös tuota puolta lähdetään kehittämään uuden yhteistyökumppanin, Gatorade Centeristä tutun Turku Live Oy:n, kanssa.”

Vierailun Aurinko Golfissa voi mainiosti yhdistää muiden lähiseudun kenttien bongaamiseen. Lähistöltä löytyvät myös Muumimaailma ja koko perheen yhteiseen rentoutumiseen soveltuva Naantalin kylpylä. Muista myös Turun kesän mittava tapahtumatarjonta.

Kenttäinfo:

Vengantie 58

Puhelin: 020 7545900
Sähköposti: info@aurinkogolf.fi
Kotisivut: aurinkogolf.fi

GREEN FEE
18 reikää aikuiset 45–59 e.
Katso tarkemmat hintatiedot
www.aurinkogolf.fi/hinnasto

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje