Eckerö ehti ensin – golfkausi 2022 on alkanut! - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Eckerö ehti ensin – golfkausi 2022 on alkanut!

Kent Sjökvist oli kauden 2022 ensimmäinen pelaaja Eckerö Golfissa. Kuva: Leif Salmén

Eckerö Golf avasi kenttänsä torstaina. 18 reiän greenfee maksaa 39 euroa.

Vaikka Manner-Suomea on koetellut tänä vuonna runsasluminen ja jäinen talvi, on uusi golfkausi päivä päivältä lähempänä. Kotimaassa ensimmäinen kenttä ehti jo avata väylänsä torstaina. Tämän kunnian sai tänä vuonna Ahvenanmaalla sijaitseva Eckerö Golf, joka päästi pelaajat kentälle kello 16.

Eckerö Golfissa on vielä vähän lunta bunkkereissa ja varjoisissa paikoissa, mutta muuten peliolosuhteita kuvaillaan hyviksi.

Ilmatieteen laitoksen mukaan Eckerössä on illansuussa seitsemän lämpöastetta ja poutaa, joten kauden avauskierrosta on päässyt pelaamaan kentällä mukavassa säässä. Perjantaina poutainen sää seudulla jatkuu ja Eckeröön odotetaan iltapäivällä enimmillään kymmenen asteen lämpötilaa.

Green feen hinta 18 reiän kierroksella on 39 euroa.

Eckerössä ehdittiin myös viime vuonna avaamaan kausi ensimmäisenä, ja kentälle pääsi kesägriineille 23. maaliskuuta. Seuran jäsenille kenttä oli tuolloin ollut yhdeksänreikäisenä auki jo aiemmin maaliskuussa. Sisämaassa kevään nopeana avaajana tunnettu Vihti Golf korkkasi kautensa vuosi sitten 27.3.

Sitkeät yöpakkaset hidastavat kevään edistymistä ja pitävät tällä hetkellä huolen, että Etelä-Suomessa kauden käynnistymistä saadaan vielä hetken aikaa odottaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje