9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Mailat esiin ja pallotasku täyteen – useampi kenttä avautui torstaina

Bjärkas Golfissa on luvassa golfintäyteinen pääsiäinen.

Golfia pelatiin tänä vuonna ensimmäisenä Bjärkas Golfissa, mutta torstaina avautui muitakin kenttiä.

Pääsiäisenä pelataan Suomessa golfia! Se on nyt varmaa, sillä kaksi par 3 -kenttää on ilmoittanut avaavansa kenttänsä kiirastorstaina.

Kemiönsaaressa sijaitseva Suomen ainoa 18-reikäinen par 3 -kenttä, Bjärkas Golf, aukeaa torstaina klo 11. Kenttä aukeaa aluksi 13-reikäisenä mutta suoraan kesägriineille.

”Jos säät jatkuvat tällaisina ja pääsiäisenä on kaksitoista astetta lämmintä, voi olla, että sunnuntaina tai maanantaina pelataan jo koko kentällä”, arvioi Bjärkas Golfin omistaja ja toimitusjohtaja Fredrik Bergholm.

Niin ikään torstaina, mutta iltapäivän puolella, tarkalleen klo 14, avataan Peuramaan yhdeksänreikäinen par 3 -kenttä Pikku Peura. Perjantaista alkaen kenttä aukeaa päivittäin klo 10 aamulla.

Pääsiäisen sää näyttää ennusteiden mukaan Etelä-Suomessa huomattavan lämpimältä, ja kentiltä odotetaan lisää aukiolouutisia loppuviikolla. Muun muassa Varsinais-Suomessa, pääkaupunkiseudulla ja rannikkoseudulla useat golfkentät ovat jo valmistautumassa kauden käynnistymiseen.

Vihti Golf Resort on ollut 2000-luvulla se keskus, joka on avannut ovensa 18-reikäisistä ensimmäisenä, yleensä vielä kesägriineille. Vihdille on tullut tavaksi ilmoittaa kenttänsä aukeamisesta usein viime tingassa. Niin kävi tänäkin vuonna, kun se ilmoitti torstaina avaavansa kentän.

Viime vuonna Vihti avasi tuttuun tapaan ensimmäisenä kenttänsä kuudes päivä huhtikuuta. Golfkausi 2024 käynnistyy siis viimevuotiseen verrattuna puolitoista viikkoa aikaisemmin.

Golfpiste seuraa tiiviisti kauden käynnistymistä tiistaina julkaistussa seuranta-artikkelissa.

Tiedot avoimista tai avautuvista golfkentistä löydät myös Golfpisteen Kenttäoppaasta.

Artikkelia on päivitetty 28.3. klo 16.45.

Lue seuraavaksi: Vihti on auki – Golfkausi 2023 Suomessa on nyt käynnissä!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje