11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woods sai kutsun US Openiin – vanhaa salasuhdetta puitiin Trumpin oikeudenkäynnissä

Uupumus paistoi Tiger Woodsin kasvoilta Mastersin viimeisellä kierroksella. Kuva: Getty Images

Woods kiristettiin lehden kanteen vuonna 2007 salasuhteen paljastumisen uhalla.

Pinehurstissa 13.–16. kesäkuuta pelattavassa US Openissa nähdään mukana kisan kolme kertaa voittanut Tiger Woods. Kisan järjestäjä, USGA, ilmoitti torstaina kutsuvansa Woodsin mukaan karkeloihin.

Woods on pelannut harvakseltaan ja hän on sanonut, että kropan kunto sallii jotakuinkin yhden turnauksen kuukaudessa. Kauden ensimmäisessä majorissa, The Mastersissa, Woods oli 60:s. Etenkin viikonlopun kierroksilla tuska paistoi läpi niin olemuksesta kuin otteistakin.

Mastersiin ja PGA Championshipiin Woodsilla on elinikäinen osallistumisoikeus. The Openin kohdalla kutsu on voimassa 60 ikävuoteen saakka. US Openin kohdalla Woodsin, 48, osallistumisoikeus vanhana mestarina päättyi vuoteen 2023.

Kyseessä onkin ensimmäinen kerta, kun Woods ei ole pelillisin avuin päässyt mukaan majoriin sitten vuoden 1996.

”US Open, kansallinen mestaruusturnauksemme, on todella erityinen tapahtuma lajillemme ja sillä on ollut iso merkitys uralleni. On kunnia saada tämä kutsu, enkä voisi olla enempää innoissani mahdollisuudesta kilpailla tämänvuotisessa US Openissa, etenkin kun se pelataan Pinehurstissa, joka merkitsee niin paljon lajillemme”, Woods intoili.

Woods myös kertoi pelaavansa kaikki kolme jäljellä olevaa major-kilpailua vuonna 2024, jos se suinkin terveyden puolesta on mahdollista.

Woodsin suhdekohua puitiin Donald Trumpin oikeudenkäynnissä

Hieman yllättäen Tiger Woods nousi esille myös meneillään olevassa oikeudenkäynnissä, jossa päähenkilö on Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump, jota syytetään kirjanpitorikoksista.

Oikeudessa käsiteltiin Trumpin suhdetta pornonäyttelijä Stormy Danielsiin, jonka silloinen presidenttiehdokas maksoi hiljaiseksi.

Todistajana oikeudessa esiintynyt David Pecker, joka toimi tapahtuman aikaan American Media Inc. -yrityksen hallituksen puheenjohtajana, kertoi oikeudelle Trumpiin liittyvien asioiden lisäksi sen, että huhut Tiger Woodsin salasuhteesta hänen ollessaan naimisissa Elin Nordegrenin kanssa pitivät paikkansa.

Peckerin mukaan asiasta on olemassa valokuvia, jotka hän oli hankkinut haltuunsa. Niitä ei kuitenkaan koskaan julkaistu, koska Pecker neuvotteli Woodsin kanssa sopimuksen, jonka myötä golfarista julkaistiin Men’s Fitness -lehdessä 12-sivuinen kansikuvajuttu vuonna 2007. Hän siis käytännössä kiristi Woodsin lehtensä kanteen uhkaamalla muussa tapauksessa paljastaa salasuhteen.

Hyssyttelysopimus oli lopulta Woodsin kannalta turha, sillä suhde Rachel Uchitelin kanssa vuosi julkiseksi pari vuotta myöhemmin vuonna 2009. Vaimo Elin Nordegren rusikoi sen jälkeen mm. Woodsin auton golfmailalla. Tapahtuman jälkeen esiin nousi myös lukuisia muita salasuhteita, jotka johtivat pariskunnan eroon. Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Lue seuraavaksi: Tiger Woodsille voitto oikeudessa ex-tyttöystävää vastaan

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)