11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woodsille voitto oikeudessa ex-tyttöystävää vastaan

Erica Herman oli Tiger Woodsin matkassa viime vuoden The Openissa St. Andrewsissa. Kuva: Getty Images

Woodsin ja Erica Hermanin ero on mennyt sotkuiseksi sopaksi.

Tiger Woodsin ja hänen entisen tyttöystävänsä eroa on käyty oikeudessa sen jälkeen, kun Herman nosti miljoonakanteen Woodsia kohtaan.

Pari oli yhdessä vuodesta 2017 lähtien. Heidän suhteensa tuli päätökseen viime syksynä ja heti ensimmäisestä eropäivästä lähtien sotkuilta ei ole säästytty. Hermanin palatessa lomareissulta parin kotiin Floridassa, häntä ei päästetty hakemaan tavaroitaan ja naisen itsensä väittämäksi omistaviansa 40 000 dollarin käteisvaroja.

Herman nosti miljoonakanteen Woodsin suuntaan. Pari oli tehnyt salassapitosopimuksen seurustelusuhteen alussa, jonka Herman halusi kumota. Tikunnokkaan nousi kysymys siitä, onko seurustelun aikana ilmennyt seksuaalista häirintää tai hyväksikäyttöä, minkä nojalla salassapitosopimuksen voisi kumota.

Herman ei varsinaisesti syyttänyt Woodsia seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mutta oli asianajajansa kanssa merkinnyt kohdan, jossa kysyttiin epäilyjä hyväksikäytöstä.

Tällä viikolla floridalaistuomari teki päätöksen Woodsin hyväksi. Salassapitosopimusta ei kumota, joten asia ei tule julkiseen oikeuskäsittelyyn. Parin täytyy ratkaista riitansa yksityisessä välimiesmenettelyssä.

“Sovellettavan lain mukaan asian käsittely on keskeytetty välimiesmenettelyn loppuun saattamiseen asti. Osapuolet ilmoittavat tuomioistuimelle, kun välimiesmenettely on saatettu päätökseen”, tuomari Elizabeth Metzger sanoi USA Todayn mukaan.

Omituista koko sekamelskassa on, että Hermanin mukaan hänellä on oikeus asua parin Floridan asunnossa eron jälkeen vielä useamman vuoden ajan. Woodsin leiri katsoo olevan luonnollista, ettei Herman voi asua Woodsin omistamassa asunnossa, kun pari ei ole enää yhdessä.

Ennen seurustelusuhteen alkamista Herman työskenteli Woodsin omistamassa ravintolassa. Tiettävästi hän keskittyi hyvin vahvasti Woodsin tukemiseen golftähden taannoisen vakavan auto-onnettomuuden jälkeen.

Woods on yrittänyt tehdä paluuta huippugolfiin onnettomuuden jälkeen. Tänä vuonna hän on osallistunut Genesis Invitationaliin helmikuussa. Huhtikuussa pelatun Mastersin Woods keskeytti kahden kierroksen jälkeen, jossa hän selvitti vaivoin cut-rajan.

Lue seuraavaksi: Tiger Woodsin ex-tyttöystävä nosti miljoonakanteen, joka on saamassa rumia piirteitä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje