26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Vihdin Hill Sidelle vuoden jatkoaika – pelit jatkuvat myös ensi kaudella

Kuva Lassi Pekka Tilander

Konkurssipesä pyrkii edelleen myymään Vihdissä sijaitsevan 36-reikäisen golfkeskuksen.

Vihdissä sijaitsevan Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä ja HillyBilly Golf Oy ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen Hill Siden operoinnista kaudelle 2020.

Konkurssipesä on vuokrannut Hill Siden golfkeskusta HillyBilly Golf Oy:lle jo pelikaudella 2019. Yhteistyö HillyBilly Golf Oy:n kanssa on sujunut konkurssipesän mukaan hyvin, ja osapuolet ovat maanantaina 9- syyskuuta allekirjoitetulla jatkosopimuksella jatkaneet golfkeskuksen vuokraamista koskevaa sopimusta vuodella.

Jatkosopimuksen sisältö vastaa nykyistä sopimusta. Vuokrasopimus koskee aikaväliä 16.10.2019–15.10.2020. Konkurssipesä ja konkurssipesän pantinhaltijat ovat myöntäneet HillyBilly Golf Oy:lle takauksen, jolla pyritään osaltaan turvaamaan HillyBilly Golf Oy:n toiminta sekä talvikauden kustannuksia.

Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesä on tyytyväinen solmittuun jatkosopimukseen. Aiemman sopimuksen tavoin pelikauden 2020 toteutumisen uskotaan palvelevan kaikkia osapuolia, ja konkurssipesä suhtautuu HillyBilly Golf Oy:n toimintaan positiivisesti ja tukee osaltaan sen toimintaa.

Konkurssipesän tavoitteena on edelleen golfkeskuksen myyminen, minkä vuoksi se jatkaa kauppaneuvotteluita. Pelikausi 2020 on kuitenkin turvattu sekä HillyBilly Golf Oy:lle että pelaajille mahdollisesta golfkeskuksen myynnistä riippumatta.

Lähde: Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssipesän tiedote

Lue seuraavaksi: Pelit Hill Side Golfissa jatkuvat normaaliin tapaan tulevalla kaudella

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)