Tapio Pulkkasella hieno päivä Ryder Cup -kentällä: ”Lämmittää mieltä” - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
DP World Tour - Kilpagolf

Tapio Pulkkasella hieno päivä Ryder Cup -kentällä: "Lämmittää mieltä"

Tapio Pulkkanen pelasi komean kierroksen Le Golf Nationalilla. Kuva: Getty Images

Pulkkanen iloitsi onnistumista haastavalla areenalla.

Tapio Pulkkanen aloitti erinomaisesti urakkansa totutusti Ranskan ykköskentällä Le Golf Nationalilla pelattavassa Open de France -kilpailussa. Hän löi torstaina tuloksen 66 (-5), ja on perinteisessä koitoksessa jaetulla neljännellä tilalla 18 reiän jälkeen.

Pulkkanen teki ensimmäisellä (kentän 10.) reiällä bogin, mutta iski etusyillä vielä peräti viisi birdieä. Myös toinen kenttäpuolisko alkoi bogilla, kunnes hän täydensi birdie-saldoaan kahdella lisäonnistumisella.

”Aika hyvää tasavahvaa peliä joka osa-alueella. Muutama vähän pidempi puttikin tippui tänään. Haastava kenttä on, ja hyvin pelaaminen täällä lämmittää mieltä”, Pulkkanen sanoi.

Kymen Golfin pelaaja on neljä lyöntiä johdossa olevaa Tanskan Rasmus Højgaardia (-9) perässä. Ruotsin Alexander Björk (-7) täydentää pohjoismaalaisen kärkikaksikon.

Sami Välimäki pelasi tuloksen 70 (-1), jolla hän jakaa 37. sijaa. Välimäen kierros oli vahvasti nousujohteinen, sillä hän oli vielä seitsemän reiän jälkeen tilanteessa kolme yli. Jatkossa hän taisteli neljä birdieä, joista kolme tuli viiden viimeisen reiän aikana.

”Epävarmaa lyömistä koko päivän, mutta lopussa sain muutaman tärkeän onnistumisen, ja tulos näyttää ihan hyvältä”, Välimäki totesi.

Mikko Korhonen on 71 lyönnin kierroksellaan tuloslistalla juuri siinä kohdassa, jossa oltaisiin viimeisten joukossa menossa jatkoon.

Kalle Samoojalla (+2) on sen sijaan hieman kirittävää, mikäli hän mielii olla mukana viikonlopun kierroksilla. Turkulainen teki etuysillä (10−18) kolme bogia ja oli 12 reiän jälkeen jo viisi yli parin. Tämän jälkeen hän onnistui tekemään vielä kolme birdieä, ja urakka perjantaita ajatellen hieman helpottui.

”On tämä kisan käyntiin polkaisu vain haastavaa. Tiiltä kohtalaisen vahvaa tekemistä, kuten viime viikolla, mutta ei vaan saa rautapeliä uomiinsa”, Samooja harmitteli tiedotteessa.”Positiivista viimeiset seitsemän aukkoa. Se oli varsin hyvää pelaamista.”, hän jatkoi.

Korjaus 23.9. klo 6.51. Muutettu tieto Kalle Samoojan kierroksen etenemisestä, joka alkoi 10. reiältä, ei 1. reiältä, kuten jutussa aiemmin kerrottiin. Korjaus 23.9. klo 12.11. Kilpailun kärjessä on Rasmus Højgaard, ei Nicolai, kuten tekstissä aiemmin mainittiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)