18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Schwartzelilla uusi haaste Malesiassa

Phil Mickelson luovutti jo kolmannen kerran vihreän takin seuraajalleen, sunnuntaina Charl Schwartzelille © Getty Images

Phil

Charl Schwartzelilla on tulevien viikkojen aikana selkääntaputtelijoita missä tahansa hän liikkuukin. Malesian kisa käynnistyy lähes tasan kolme vuorokautta sen jälkeen kun etelä-afrikkalaiinen sai Georgiassa vihreän takin ylleen. Valmistautumisaika on olematon hulinan keskellä ja Schwartzelin menestymismahdollisuudet sunnuntain voiton tuomista kiireistä johtuen tavanomaista pienemmät.

Hän nousi maailmanlistalla 11:ksi ja on luonnollisesti ensimmäistä kertaa urallaan Etelä-Afrikan ykköspelaaja tällä mittarilla. Karsiutumisestaan huolimatta Martin Kaymer säilytti listan kärkitilan. Hän on mukana Kuala Lumpur Golf & Country Clubilla pelattavassa kisassa kuten myös Louis Oosthuizen, British Openin voittaja.

World Rankingin kärkikolmikko on taas kokonaisuudessaan Euroopasta. Lee Westwood säilytti kakkostilan, neljänneksi Mastersissa heikon alun jälkeen taistellut Luke Donald ohitti Phil Mickelsonin.

Mikko Ilosen sijoitus WR:lla on 207:s: Eurooppalaisista hän on 72:s.

Suomalaisia ei Kuala Lumpurissa ole mukana.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)