25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Foster sumun seasta kärkeen

Mark Foster sai jäätävän alun Gleneaglesin turnauksessa. © Getty Images

Sankan aamusumun vuoksi yli kahdella tunnilla viivästyneen Johnnie Walker Championshipin aloitus tiesi sitä että kisan ensimmäistä kierrosta ei ehditä pelata torstaina loppuun.

Ainoana suomalaisena turnauksessa mukana oleva Mikko Korhonen pääsi Gleneaglesin PGA Centenary-kentän 13. reiälle saakka, kunnes kutsu kävi klubitalon puolelle. Korhonen on tilanteessa +1 tehtyään juuri viimeisellä reiällä bogin ennen hämärän tuloa.

Kisan kärjessä on Mark Foster, jonka liikkeellelähtö oli upea. 10. tiiltä pelinsä aloittanut britti teki neljä perättäistä birdietä rei’illä 11-14 ja vielä kaksi lisää (17 ja 18) ennen kierroksen puoliväliä. Kentän toinen puolisko sujui Fosterilta nihkeämmin; kahden birdien ja kahden bogin myötä hän ei yltänyt aivan haamukierrokseen, mutta tuloksella 66 heltisi kuitenkin kärkipaikka.

Lyönnin päässä Fosterista kärkkyvät Ignacio Garrido ja Tano Goya. Kisan kärkikymmenikköön mahtuvat myös tanskalaiset Thomas Björn (4:s) ja Thomas Nörret. Seitsemäntenä olevan Nörretin kanssa samaa sijaa jakaa kaikkiaan 13 pelajaa, mikä sinällään enteilee Skotlannissa tasaista turnausta.

Kisa jatkuu perjantai-aamuna klo 7.30 paikallista aikaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje