23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista

23.7.–30.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][25]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Rory McIlroy sivuun Abu Dhabin turnauksesta

Maailmanlistan kakkonen määrättiin välittömästi lepoon rasitusmurtuman vuoksi.

Magneettikuvauksessa paljastunut kylkiluun rasitusmurtuma merkitsee sitä, että Rory McIlroy ei osallistu torstaina Arabiemiraateissa käynnistyvään Abu Dhabi HSBC Championshipiin.

”On todella harmillista, että joudun jättämään tämän viikon turnauksen väliin. Tällaisissa tilanteissa on vain kuunneltava asiantuntijoita ja omaa tiimiäni. He kaikki ovat neuvoneet minua lepäämään niin kauan, kunnes kylkiluu on täysin kunnossa”, McIlroy sanoi tiedotteessa.

McIlroy kärsi viime viikolla pelaamassaan South African Openissa yläselän vaivoista. Hän kertoi ”nitkauttaneensa” selkänsä ennen toisen kierroksen starttia, ja oli lähellä jättää sikseen vuoden 2017 debyyttinsä. Pohjoisirlantilainen pelasi kisan loppuun tulehduskipulääkkeen voimin, ja hävisi lopulta voiton uusinnassa Graeme Stormille.

Nähtäväksi jää, millainen vaikutus vaivoilla on McIlroyn Masters-valmistautumisiin. Hänen oli määrä kilpailla alkuvuodesta tavallista enemmän, kun kalenterissa on merkittynä sellaiset turnaukset kuten Dubai Desert Classic, Genesis Open, Honda Classic, WGC-Mexico Championship ja WGC-Match Play. Viime vuonna hän osallistui myös Arnold Palmer Invitationaliin.

Abu Dhabissa riittää ilman McIlroytakin kovia nimiä: kilpailussa pelaavat muun muassa DustinJohnson, Henrik Stenson ja Rickie Fowler. Suomalaisista mukana ovat vuoden avauskilpailunsa pelaava Mikko Ilonen sekä Etelä-Afrikan avoimissa seitsemänneksi venynyt Mikko Korhonen.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje