11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Tapio Pulkkanen ylsi kauden parhaimpaansa Abu Dhabin CT-kisassa

Tapio Pulkkanen oli tyytyväinen etenkin pitkään peliinsä Abu Dhabissa. Kuva: Getty Images

Myös Oliver Lindell onnistui päätöskierroksella hyvin.

Tapio Pulkkanen on sijoittunut jaetulle kuudennelle sijalle Abu Dhabissa pelatussa Challenge Tourin UEA Challenge -kilpailussa. Päätöspäivänä hän teki tuloksen 71 (-1). Neljän kierroksen yhteistulos oli -10. Se jäi neljä lyöntiä kisan voittaneen Rasmus Neergaard-Petersenin tuloksesta.

Kolmen kierroksen jälkeen kisaa johtanut Etelä-Afrikan Wilco Nienaber käytännössä lahjoitti voiton juutille tekemällä neljän viimeisen reiän aikana kolme bogia.

”Hyvä kisa oli tämä. Pari viimeistä päivää pitkä lyönti oli huippuiskussa. Vähän jäi putteja tänään kentälle ja se vei voittosaumat. Pelikaveri Rasmus (Neergaard-Petersen) oli kyllä kova tänään. Hyvä tulevaisuus edessä”, Pulkkanen kommentoi.

Sijoitus on Pulkkaselle paras kuluvalla kaudella. Kymmenen parhaan joukkoon hän ylsi nyt toisen kerran. Kiertueen rankingissa hän nousi sijalle 23. Kärkeen ponnisti kisan voittanut Neergaard-Petersen.

Oliver Lindell pelasi kisan parhaan kierroksensa sunnuntaina. 69 (-3) lyönnin kierros nosti hänet yhteistulokseen -6 ja jaetulle 25. sijalle. Etenkin par-viitosilla hän oli kisan aikana vakuuttava pelaten ne neljän kierroksen aikana 10 alle parin. Lindell on rankingissa sijalla 96.

Lauri Ruuska karsiutui jatkokierroksilta. Kiertue jatkuu Espanjan Sevillassa toukokuun toisella viikolla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)