18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Viipurin Golf - Edelleen Suomen kaunein golfkenttä

Saimaan rantamaisemissa silmä lepää.

Hiukan uutta, sopivasti vanhaa ja ennen kaikkea silmiä hivelevät maisemat Saimaalle. Tässä ovat Etelä-Saimaa Golfin ja Kahilanniemen kentillä toimivan Viipurin Golfin keihäänkärjet kesälle 2022.

Kerta toisensa jälkeen Golflehden kenttärankingissa Suomen kauneimmaksi kentäksi äänestetty Etelä-Saimaa Golf piti paikkansa myös tämän vuoden äänestyksessä. Suomen kauneimman golfkentän titteli on ja pysyy perisuomalaisissa järvimaisemissa.

Kauneimman kentän tittelin ohella menestystä tuli Suomen parasta kenttää arvioitaessa, sillä Etelä-Saimaa Golf oli kenttärankingissa Suomen kuudenneksi paras golfkenttä. Tämä oli jo kolmas kerta peräkkäin, kun kenttä äänestetään kärkikuusikkoon.

Saimaan vihreänä helmenä tunnettu kenttä on ympäristöltään kaunis kokonaisuus, jossa sopivan vaihtelevat väylät tekevät pelistä monipuolista. Vesi on pelissä mukana kaiken aikaa, joten järkevä pelisuunnitelma korostuu Etelä-Saimaa Golfissa.

Vesi luo myös mahdollisuuden veneellä liikkumiseen, ja Etelä-Saimaa Golfin kentälle on mahdollista tulla veneelläkin pelaamaan tai nauttimaan klubiravintolan antimista.

Esteettiset arvot ovat Lappeenrannassa sijaitsevalla kentällä tärkeässä roolissa, mutta niiden rinnalla yhtä isoa roolia näyttelee kentän kunto. Siihen Saimaan rannalla ollaan panostettu viime vuosina entistä enemmän.

”Menemme mielellämme kauneus edellä, emmekä halua sitä tietenkään unohtaa, mutta panostamme kentänhoitoon aiempaa enemmän. Uuden väyläleikkurin myötä väylien hoitaminen helpottuu. Muutkin hoitotoimenpiteet tähtäävät siihen, että pelaajat nauttivat kierroksestaan”, Etelä-Saimaa Golfin toimitusjohtaja Kari Kalin toteaa.

Kahilanniemi tasaa ruuhkahuippuja

Palvelupuolella Viipurin Golfissa on tapahtunut myös muutoksia. Tälle kesälle pro shop ja opetustoiminta ovat siirtyneet takaisin Viipurin Golfin hoitoon. Opetustoimintaa hoitaa meritoitunut golfopettaja Antti-Pekka Kaarna.

Viipurin Golfin selkeänä vahvuutena ovat kaksi erilaista golfkenttää

Viipurin Golfin selkeänä vahvuutena ovat kaksi erilaista golfkenttää, joista toinen, Kahilanniemen kenttä, sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustan kupeessa. Matkaa torille kertyy vain kaksi kilometriä.

Kahilanniemi on perinteinen 9-reikäinen puistokenttä, jossa on kuitenkin riittävästi haasteita. Ennen kierrosta kannattaa käydä myös kokeilemassa vesirangea, jossa palloja lyödään rannasta veteen. Kohteina toimivat kelluvat viheriöt.

Kesän kuumana vinkkinä Viipurin Golf tarjoaa kahden kentän pakettia, joka sisältää 18 reiän kierroksen Etelä-Saimaa Golfissa ja 9 reikää Kahilanniemessä. Sen lisäksi pakettiin kuuluu kierrosten välinen lounas. Kenttien pelijärjestyksen voi jokainen päättää itse. Pakettina ostettuna green feet tulevat 20 prosenttia edullisemmaksi kuin yksittäin hankittuina.

Viipurin golf
Etelä-Saimaa Golf
Vehkataipaleentie 589

Kahilanniemen golfkenttä
Kahilanniementie 3

Puhelin
ajanvaraus 0600 95630

Sähköposti
caddiemaster@viipuringolf.fi

Kotisivut
www.viipuringolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje