18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Kartanogolf - Vieraista pidetään hyvää huolta

Joroisissa hinta ja laatu lyövät kättä päälle.

Joroisten Kartanogolf pomppasi suuren yleisön tietoisuuteen 10 vuotta sitten, kun tv-kokki Jyrki Sukula vieraili Kartanogolfin klubiravintolassa Kuppilat kuntoon -ohjelmansa kanssa. Ohjelman tuoma positiivinen julkisuus on kantanut näihin päiviin asti.

Ihan pelkillä tv-ohjelman tuomilla meriiteillä Kartanogolfissa ei tietenkään ratsasteta, vaan Savon sydämestä löytyy yksi Suomen kärkipään golfkentistä Gofllehden kenttärankingin perusteella. Kartanogolf valittiin äänestyksessä Suomen kahdeksanneksi parhaaksi kentäksi vuonna 2021.

Hinta-laatusuhde on yksi niistä asioista, mistä ihmiset Kartanogolfissa pitävät. Kenttärankingissa Kartanogolf on joka vuosi ollut kolmen parhaan kentän joukossa tässä kategoriassa. Vuonna 2021 Kartanogolf oli listauksessa kakkonen.

Euroilleen saa Joroisissa paljon vastinetta. Vastine on hyväkuntoisen ja hienon kentän sekä toimivan klubitalon lisäksi Kartanogolfin omien pelaajien vilpitön vieraanvaraisuus ja ystävällisyys. Sitä ei saa rahalla ostettua, vaan se on joroislainen tapa tehdä asioita.

Täällä ei tarvitse tyytyä 18 reikään, vaan lomareissulla voi pelata 27 reikääkin.

”Vieraspelaajat tapaavat usein parkkipaikalla ensimmäisenä meidän oman jäsenen. He ovat todella vieraanvaraisia ja toivottavat vieraat tervetulleiksi. Kuulen monta kertaa kesän aikana, että tänne on kiva tulla. Ihmiset jotenkin aistivat sen rentouden”, Kartanogolfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen kertoo.

Leppoisaa golfia senioreille

Kartanogolfin kenttä sopii kaiken tasoisille pelaajille. Kentän korkeuserot ovat varsin maltillisia, eikä turhia siirtymiä ole. Ysin pelaaminenkin onnistuu helposti, sillä 9. reiän viheriö on aivan klubitalon kupeessa.

”Meidän kenttä sopii erityisen hyvin senioreille. Olemme Suomen Golfsenioreiden jäseniä, ja olemme muutenkin senioriystävällinen seura.”

Jatkuva parantaminen ja kehittäminen kuuluvat hyvien golfkenttien huoneentauluiksi, ja sitä se on Kartanogolfissakin. Viime aikoina kentällä on panostettu bunkkereiden ja vesiesteiden kunnostamiseen. Kehitysteemaan liittyy ensi kesänä myös musiikki.

”Laitamme klubille ulkokaiuttimet, joista soi musiikkia. Emme ala tietenkään huudattamaan niitä, vaan haluamme lisätä viihtyvyyttä klubitalon alueella, ja musiikki luo sopivaa tunnelmaa sinne”, Ruuskanen sanoo.

Musiikkia on luvassa myös heinäkuun 26. päivänä, jolloin Kartanogolfissa järjestetään sopraano Marjukka Tepposen konsertti. Kyseessä on Joroisten Musiikkipäiviin liittyvä tapahtuma, joka on järjestetty golfkentällä jo toistakymmentä vuotta.

Savon Pariisiksikin tituleerattu Joroinen on golfkenttänsäkin puolesta vierailun arvoinen kohde. Vierailun ei pitäisi jäädä myöskään hinnasta kiinni, sillä kuumimman kesäsesongin aikanakin green fee on alle 50 euroa. Ja jos haluaa nauttia golfista pienemmässä mittakaavassa, klubitalon pihasta löytyy upea 9-reikäinen minigolfrata.

Kartanogolf
Golftie 14,
79600 Joroinen

Puhelin
010 422 2380

Sähköposti
info@kartanogolf.fi

Kotisivut
www.kartanogolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje