16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Nordcenter Golf & Country Club - Elämyksiä sekä keholle että mielelle

Loistavat kentät yhdistettynä mutkattomaan vapaa-ajan asumiseen ovat Nordcenterin vahvuuksia.

Leppoisan Benzin ja hieman haastavamman Freamin muodostama Nordcenter Golf & Country Club tarjoaa monipuolista ja laadukasta golfkohdetta etsivälle vastauksen. Raaseporin merellisessä ympäristössä sijaitseva Nordcenter on monella mittarilla mitattuna Suomen kärkikenttiä.

Fream-kentän ykköstiillä aistii olevansa golfarin karkkikaupassa. Edessä siintää huippukuntoinen kenttä, ja kun vilkaisee oikealle takaviistoon, näkee komean klubitalon ja sen auringossa kylpevän terassin. Onnistuneen golfpäivän ainekset ovat nopeasti kasassa.

Golflehden kenttärankingissa Nordcenterin Fream arvioitiin Suomen toiseksi parhaaksi kentäksi.

Nordcenterin kentistä nimenomaan Fream on se, johon vieraspelaajat tulevat kauempaakin tutustumaan. Väljälle kentälle mahtuu arkipäivisin hyvin pelaamaan, ja kierrosajat pysyvät varsin nopeina. Ruuhkista ei Freamilla tarvitse arkisin välittää.

Ensimmäisen yhdeksikön aikana Freamilla meri on koko ajan läsnä. Osalla väylistä pelistrategiaa joutuu myös miettimään mereltä puhaltavan tuulen mukaan. Maisemiltaan Freamin etuysi on Suomen kauneimpia. Takaysi taas kulkee enemmän mielenkiintoisessa metsämaastossa.

Golflehden kenttärankingissa Nordcenterin Fream arvioitiin Suomen toiseksi parhaaksi kentäksi. Samassa äänestyksessä Nordcenter pokkasi jo toista kertaa peräkkäin Suomen parhaan klubiravintolan tittelin. Ruoka on maistuvaa ja monipuolista, sen voivat kaikki Nordcenterissä käyneet allekirjoittaa.

”Hyödynnämme lähituottajien raaka-aineita ja pyrimme entisestään lisäämään niiden käyttöä. Ruoan ohella palvelu on se, minkä haluamme pitää ensiluokkaisena”, toimitusjohtaja Antti Ahti lupaa.

Tonttikauppa käy vilkkaana

Viime vuosina tehdyt parannukset klubitalon alueella lisäävät entisestään ravintolan houkuttelevuutta, ja muutenkin yleinen tason nosto näkyy Nordcenterin kaikissa toiminnoissa ja puitteissa. Myös kentänhoito on korkealla tasolla, joka taas näkyy kenttien hienona kuntona.

Nordcenter mielletään vapaa-ajan asumisen keskukseksi ja vapaa-ajan asuntoja rakennetaan alueelle koko ajan lisää. Ahti kertoo, että pelkästään viimeisen vuoden aikana Nordcenterin alueella on myyty lähes 30 tonttia.

”Tonttikauppa näyttelee merkittävää roolia Nordcenterin alueen kehityksessä. Täällä on useita uusia rakennushankkeita vireillä. Tämä on oikea vapaa-ajan asumisen kohde.”

Nordcenter tarjoaa klubitalon välittömässä läheisyydessä mukavia majoitusvaihtoehtoja niille, jotka tulevat hieman kauempaa tai haluavat pelata samalla matkalla useamman kierroksen. Hyvän golfmatkan saa aikaiseksi, jos pelaa ensimmäisenä päivänä Nordcenterissä ja toisena päivänä esimerkiksi lähellä sijaitsevalla Ruukkigolfin kentällä.

”Meille mahtuu tänne vajaa 30 henkeä majoittumaan kerrallaan”, Ahti kertoo Nordcenterin majoituskapasiteetista.

Osa pelaajista antaa ison painoarvon myös golfkenttien opetuspalveluille. Nordcenterissä voi peliään hioa Minni & Roope Golfschoolin ammattitaitoisten opettajien johdolla. Päävastuun Nordcenterin opetustoiminnasta kantaa Harri Murtonen assistenttinaan Nordcenterin oma kasvatti Lauri Lemmelä.

Nordcenter Golf  & Country Club
Åminnen Kartanon tie 4
10410 ÅMINNEFORS

Puhelin
0600 390755 (0,76€/min+ppm)

Sähköposti
nordcenter@nordcenter.com

Kotisivut
www.nordcenter.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje