18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Uudenkaupungin Golfklubi - Entistä paremmin meren äärellä

Yksityiskohtien parannus nostaa koko kentän imagoa.

Suomalaisille golfareille vesi on sellainen elementti, joka nostaa hymyn huulille ja mielen kirkkaaksi. Ja jos golfkentän kupeessa on vielä meri, niin aina parempi. Uudenkaupungin Golfklubilla meri on vahvasti pelissä mukana, ja merimaisema luo upeat puitteet nautinnolliselle golfelämykselle.

Uudenkaupungin Golfklubin kenttä on sopivan haastava kaiken tasoisille pelaajille. Vuonna 2007 18-reikäiseksi laajentuneella kentällä on viisi eri tiipaikkaa, jotka on merkattu numeroilla. 62:lta pelattaessa kenttä tarjoaa asianmukaisen vastuksen sitä hakeville, kun taas toisessa päässä pituusjärjestystä olevalta 40-tiipaikalta kenttä on leppoisan mittainen aloittelevillekin pelaajille.

Uudenkaupungin Golfklubin kenttä on sopivan haastava kaiken tasoisille pelaajille.

Kentän kuntoon on viime vuosina panostettu entistäkin enemmän, ja panostukset näkyivät Golflehden kenttärankingissa. Parannusta kahden vuoden takaiseen sijoitukseen tuli 15 pykälää.

”Haluamme kehittää kenttää vuosi vuodelta parempaan suuntaan. Yksityiskohtia hiomalla ja siisteyttä lisäämällä olemme saaneet kentästä entistä viihtyisämmän”, toimitusjohtaja Henri Hilpinen toteaa.

Uusi ravintoloitsija heti tositoimiin

Hyvän kentän ohella toinen tärkeä tukipilari golfyhteisölle on toimiva ravintolapuoli. Uudessakaupungissa oltiin uuden ravintoloitsijan tarpeessa, kun edellinen ravintoloitsija lopetti viime kauden jälkeen. Haastavan hakuprosessin jälkeen uusi toimija kuitenkin löytyi, ja tällä kaudella klubitalolla nautitaan FresCo Ravintolat Oy:n antimista.

Satapaikkaisessa ravintolassa tarjoillaan lounasta vuoden ympäri, sen lisäksi golfareita hemmotellaan erilaisilla burgereilla, salaateilla ja klubileivillä.

”Molemmat tahot ovat todella innoissaan tästä yhteistyöstä. FresColla on parikymmentä ravintolaa Turusta Poriin, mutta golfravintolaa he lähtevät pyörittämään nyt ensimmäistä kertaa”, Hilpinen kertoo.

Uudessakaupungissa on tulossa vilkas kilpailukausi. Kesän kilpailukalenterista pistää silmään jo 18:tta kertaa järjestettävä West Coast Tour. Uudestakaupungista 27.6. käynnistyvä ja siitä Rauman, Nakkilan ja Yyterin kautta päästään kiertueen finaalikilpailuun Kalaforniaan. Kilpailuja on joka päivä, ja osakilpailuihin pääsevät mukaan vain tourilla mukana olevat pelaajat.

”Siitä saa hyvän kesälomamatkan länsirannikolle, kun tulee pelaamaan West Coast Tourin. Kisamaksuihin kuuluu myös lounas jokaisen kierroksen yhteydessä”, Hilpinen muistuttaa.

Uudessakaupungissa kisakausi huipentuu Mid Tourin finaalikilpailuun. Race to West Coast -nimeä kantava finaalikilpailu kokoaa Uuteenkaupunkiin yli 25-vuotiaat Suomen kärkipään pelaajat.

”Siihen kilpailuun panostetaan ja viilataan kenttä viimeisen päälle hyvään kuntoon. Haluamme tarjota hyvät puitteet tuon tason kilpailulle.”

Uudenkaupungin Golfklubi
Välskärintie 2
23500 Uusikaupunki

Puhelin
(02) 8413060

Sähköposti
ugk@ugk.fi

Kotisivut
www.ugk.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje