18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Golf Talma - Voimakas kehittäminen kenttä, palvelu ja laatu edellä

Pelkkä korjaaminen ei Talmassa riitä, vaan tavoitteena on tehdä golfkeskuksesta entistä houkuttelevampi.

Golfkentän perusparannus- ja kehittämisinvestoinnit ovat isoja projekteja, joiden tekeminen pitää suunnitella ja toteuttaa huolella. Golf Talmassa kenttiä on kehitetty systemaattisesti viimeisen 5–6 vuoden aikana, ja voimakas kehitystyö jatkuu edelleen.

Seuraavalle kolmelle vuodelle kenttien ja olosuhteiden perusparannukseen on varattu yhteensä 1,7 miljoonaa euroa. Kenttäyhtiön vahvan talouden ansiosta kaikki nämä suunnitellut remontit tehdään tulorahoituksella, eikä osakkaiden kukkarolle niiden rahoittamiseksi tarvitse mennä.

Tällä hetkellä suurin työ on molempien 18-reikäisten kenttien – Laakson ja Masterin – lyöntipaikkaremontti. Laakson kohdalla remontti on jo valmistunut, Masterin puolella työt ovat vielä kesken. Kentillä uudistetaan kaikki lyöntipaikat, jotta ne kestävät paremmin kulutusta pelaajamäärien kasvaessa.

Uudistustyössä tiipaikkojen kastelujärjestelmät on uusittu, suurimmassa osassa pinnat on laitettu uusiksi ja osa tiipaikoista on myös kokonaan uusia. Entistä suuremmat tiipaikat tuovat aiempaa enemmän valinnanvaraa tiimerkkien sijoitteluun.

Master-kentän ykkösväylälle uusi ilme

Tiipaikkojen kastelujärjestelmien uusimisen lisäksi kenttien muidenkin osien kastelujärjestelmien kunto on tutkimusten alla. Kun kunto on selvitetty, päätetään, minkälaisen remontin tarpeessa ne ovat.

Golf Talmassa pelaajien palautteet kuunnellaan tarkasti ja niihin myös reagoidaan remontteja suunniteltaessa.

”Pelaajilta saatu palaute on meille todella tärkeää. Toki näimme itsekin esimerkiksi tiipaikkojen osalta, että ne olivat uusimisen tarpeessa. Mutta pari vuotta sitten, kun uusimme meidän kaikki bunkkerit, pelaajilta saatu palaute oli päätöksenteossa isossa roolissa”, toimitusjohtaja Ismo Haaponiemi kertoo remonttien taustoista.

”Palautteen lisäksi arvioimme ja valikoimme kehittämiskohteita työntekijöiden, hallituksen ja kenttätoimikunnan toimesta.”

Tämä kausi on Master-kentän nykyisen ykkösväylän viimeinen tässä muodossaan. Uusi ykkösväylä on jo rakennettu valmiiksi, ja se kulkee doglegina nykyisen väylän vierellä. Tänä kesänä väylälle asennetaan kastelut ja lisätään kasvukerros ja tehdään kylvöt. Väylä saa tämän kesän kasvaa rauhassa, ja pelikäytössä se on vuonna 2023.

Golf Talmassa pelaajien palautteet kuunnellaan tarkasti ja niihin myös reagoidaan remontteja suunniteltaessa.

Eivät kehitystyöt tähän lopu, vaan Talmassa halutaan nimenomaan parantaa kenttien olosuhteita, eikä vain tehdä välttämättömiä peruskorjauksia. Golf Talma haluaa olla tulevaisuudessa entistä kiinnostavampi ja laadukkaampi paikka aktiivisille ja tavoitteellisille golfin harrastajille.

Tämän pelikauden aikana kasvojenkohotuksen saa Laakso-kentän ykkösviheriö, joka uusitaan. Kasvojenkohotukseen pääsee myös Master- ja Laakso-kenttien välissä sijaitseva laaja harjoitusalue.

Talmassa on otettu myös vahvasti suunnaksi golfin ympärivuotinen harjoittelu ja oheisharjoittelun kehittäminen. Tänä keväänä kentällä asennetaan ulkoliikuntavälineitä, jotka toimivat hyvinä apuvälineinä kehon herättelyssä ja lämmittelyssä golfkierrosta varten sekä muutoinkin lihasvoimaharjoittelussa.

Golf Talmassa tähdätään kenttien voimakkaaseen kehittämiseen sekä laadun ja palvelun parantamiseen.

Golf Talma
Nygårdintie 115
04240 Talma

Puhelin
(09) 274 6540

Sähköposti
golftalma@golftalma.fi

kotisivut
www.golftalma.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje