21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Linna Golf - Suomen parhaaksi äänestetty golfkenttä

Golflehden kenttärankingin voittaja löytyy Hämeenlinnasta.

Vain yksi kenttä voi olla vuorollaan Suomen paras. Kun sama kenttä äänestetään kerta toisensa jälkeen Suomen parhaaksi, se ei ole enää sattumaa. Se on laadun tae.

Golflehden kenttärankingissa maan parhaaksi kentäksi vuonna 2021 valittu Linna Golf tarjoaa huippuluokan pelikokemuksen lisäksi monipuolisen ja vivahteikkaan ravintolaelämyksen sekä vaativammankin yöpyjän kriteerit täyttävät majoituspalvelut.

Linna Golfin palvelu on käsite golfalalla. Palvelupuoli on kokonaisvaltaista, ja sitä vaalitaan Linna Golfissa joka käänteessä. Henkilökunta ottaa jokaisen pelaajan vastaan lämmöllä ja ystävällisyydellä. Kenttärankingin mukaan Linna Golf on suomalaisten golfkenttien ykkönen palvelukategoriassa.

Golfklubin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan Ratsulaan on talven aikana rakennettu kokonaan uusia majoitusvaihtoehtoja. Saunallisessa Superior-huoneessa on mukava kerrata golfkierroksen huippuhetkiä. Toinen uusi huonetyyppi, Ateljé, odottaa myös golfareita Ratsulassa. Uusien huonetyyppien lisäksi Vanajanlinna tarjoaa majoitusta päälinnan huoneissa sekä golfkentän vieressä olevissa mökeissä, villoissa ja suiteissa.

Toimintoja kehitetään jatkuvasti

Kentän kunto ja viimeistely ovat aina tarkassa arvioinnissa, kun puhutaan Linna Golfin tasoisesta kentästä. Kenttärankingissa Linna Golf arvioitiin Suomen parhaaksi kentäksi kunnon ja viimeistelyn osalta. Tähän puoleen panostettiin viime vuonnakin, kun kentän kaikki bunkkerit peruskorjattiin. Nyt työ on valmis, ja uudet valkoiset hiekat odottavat pelaajia. Linna Golfissa bunkkerivierailukin on positiivinen elämys.

Vastuullisuus ja ympäristöarvot ovat Linna Golfissa myös tapetilla. Asiakkuuspäällikkö Karri Koivu nostaa esille muutaman esimerkin, mitä Linna Golfissa on viime aikoina tehty vihreiden arvojen korostamiseksi.

Kentän kunto ja viimeistely ovat aina tarkassa arvioinnissa, kun puhutaan Linna Golfin tasoisesta kentästä.

”Olemme lisänneet sähköautojen latausmahdollisuuksia entisestään. Lataustolppia on nyt kuusi, ja meillä on mahdollisuus tuplata niiden määrä tulevina vuosina. Niiden lisäksi olemme lisänneet kentän alueelle linnunpönttöjä, joiden avulla vaalimme luontoarvoja entistä paremmin.”

Myös ravintolapuolella on luvassa uudistuksia. Klubiravintola tulee olemaan oma kokonaisuutensa, ja se liittyy koko Vanajanlinnan alueen ravintolatoiminnan kehittämiseen.

”Panostamme golfareiden ravintoon entistä enemmän.”

Monille golfareille kesäinen reissu Linna Golfiin on se kauden kohokohta. Hämeenlinnassa sijaitseva Linna Golf tuo kansainvälisen tason kentän ja oheispuitteet suomalaispelaajien saataville ilman pitkiä lentokonematkoja. Huippuluokan golfelämys odottaa yllättävän lähellä.

Linna Golf
Vanajanlinnantie 485
13330 Harviala

Puhelin
0300-870 578 (0,8 e/min+pvm/mpm)

Sähköposti
office@linnagolf.fi

Kotisivut
www.linnagolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje