18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Muurame Golf - Keski-Suomen suurin ja kaunein

Hyvä palvelu ja rento ilmapiiri ovat Muurame Golfin valtteja.

Yli 5000 vieraspelaajaa eivät voi olla väärässä. Muurame Golf houkutteli viime kesänä yli 5000 vieraspelaajaa kentälleen, joten Keski-Suomen suurimpana ja vilkkaimpana golfkeskuksena se on ehdottomasti vierailemisen arvoinen golfkohde tällekin kesälle.

Muurame Golfissa pelaajaa odottavat monipuolinen 18-reikäinen kenttä, mahtavat maisemat ja ennen kaikkea rento ilmapiiri. Muuramessa saa rahoilleen vastineeksi hyvän palvelun, miellyttävän pelikokemuksen ja maittavan ruoan vuosi sitten remontoidulla klubitalolla.

Klubitalon aurinkoisella terassilla huolet unohtuvat ja seesteinen tunnelma valtaa mielen. Hyvin sujuneen kierroksen voi päättää vilvoittavien virvokkeiden äärellä.

Korkeuserot tuovat Muuramen kentälle oman vahvan mausteensa. Jos korkeuserot tuntuvat kuitenkin liian haastavilta, voi kierroksensa pelata myös golfautolla. Muuramessa on kaikkiaan 12 golfautoa, jotka kaikki on varustettu nykyaikaisilla etäisyydet kertovilla gps-laitteilla.

Klubitalon aurinkoisella terassilla huolet unohtuvat ja seesteinen tunnelma valtaa mielen.

Golfreissua Jyväskylän kupeessa sijaitsevaan Muurameen suunnittelevan kannattaa miettiä sellaistakin vaihtoehtoa, että pelaisi samalla reissulla sekä Muuramen että Himos Golfin. Tiivistä yhteistyötä tekevät kentät tarjoavat green fee -paketteja, joten miksi ei ottaisi kahta kärpästä yhdellä svingillä.

”Himoksella on iso majoituskapasiteetti, ja se on maantieteellisesti meitä lähimpänä oleva 18-reikäinen kenttä. Myös tässä Muuramen kentän lähellä olevassa Riihivuoren laskettelukeskuksessa on mökkimajoitusta tarjolla”, toimitusjohtaja Joonas Nieminen luettelee hyviä majoitusvaihtoehtoja pelireissua suunnitteleville.

Aktiivinen golfseura tarjoaa monenlaista toimintaa

Rennoksi golfkeskukseksi Muurame Golfia luonnehtiva Nieminen kertoo kentän kehittyvän jatkuvasti, ja esimerkiksi viitosväylän viheriö on uusittu sitten viime kesän. Myös harjoitusolosuhteisiin on panostettu Muuramessa reilusti.

”Meillä pääsee lyömään ruohorangelta, lähipelialueet ovat laadukkaat, ja sen lisäksi olemme sloupanneet kentän sisällä olevan Easy-kentän, joten pystymme tarjoamaan hyvät pelimahdollisuudet myös junioreille”, Nieminen sanoo.

Golfin aloittaminen on tehty Muuramessa helpoksi. Golfopetuksesta vastaava PGA Pro Tommi Linna hoitaa alkeiskurssit vuosien kokemuksella. Kurssin suorittaneille on tarjolla erilaisia pelipaketteja, joiden avulla pääsee lajiin kiinni pienellä alkupanostuksella.

Audi Businessaamua isännöivä Muurame Golf on aktiivinen myös muiden kilpailujen järjestäjänä. Nieminen mainitsee, että kentällä pelataan tulevana kesänä esimerkiksi M50-sarjan lyöntipelin SM-mitaleista.

”Pyrimme järjestämään paljon erilaista aktiviteettia ja tapahtumaa ihmisille. Haluamme olla Keski-Suomen vetovoimaisin golfkeskus myös tulevaisuudessa.”

Muurame Golf
Pyyppöläntie 316
40950 Muurame

Puhelin
040 548 6262

Sähköposti
caddiemaster@muuramegolf.fi

Kotisivut
www.muuramegolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje