11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Kankaisten Golf - Varsinais-Suomen ykköskenttä

Kenttään investoiminen on kantanut hedelmää Maskussa.

Turun kupeessa Maskussa pelataan Varsinais-Suomen ykköskentällä. 27-reikäinen golfkeskus oli tämän vuoden Golflehden kenttärankingissa Varsinais-Suomen parhaaksi äänestetty kenttä, ja sitä titteliä Kankaisten Golfissa arvostetaan korkealle.

Arvostusta löytyy myös kaikkia niitä tuhansia vieraspelaajia kohtaan, jotka vuosittain tekevät pelimatkan Maskuun. Vieraspelaaminen ja kiinnostus Kankaisten Golfia kohtaan on kasvanut voimakkaasti kentälle tehtyjen investointien ja parannusten sekä kentän hyvän kunnon myötä.

Viime kaudella Kankaisten Golfissa otettiin klubiravintola yhtiön omien siipien suojaan. Sandy Cafe & Bistro otti paikkansa muidenkin kuin golfia harrastavien maskulaisten ravintolana, ja ravintolapuolta tullaan kehittämään edelleen.

”Haluamme, että ravintolamme on korkeatasoinen ja laadukas. Ravintolaan on nyt valittu uusi keittiöpäällikkö, ja viime vuonna alkanut panostus ravintolatoiminnan kehittämiseen jatkuu. Haluamme, että pelaajat saavat meillä kokonaisvaltaisen golfelämyksen, jossa myös ravintolapalveluilla on merkittävä rooli”, Kankaisten Golfin toimitusjohtaja Timo Tuominen sanoo.

Kankaisten Golfissa kenttä on ollut viime vuosina huippukunnossa, ja asiakkailta saatujen palautteiden perusteella heidän griininsä kuuluvat Suomen parhaiden viheriöiden joukkoon.

”Viheriöt ovat se kentän sydän ja niiden kunto jää vieraspelaajien mieleen, kun he täällä vierailevat.”, toteaa Tuominen.

Ilmapiiri kunnossa

Kolmesta 9 reiän kentästä koostuva Kankaisten Golf tarjoaa vieraille vaihtuvia pelimahdollisuuksia. Kartano, Puisto ja Kankas -nimeä kantavat 9-reikäiset kentät muodostavat aina vuorollaan 18-reikäisen kokonaisuuden, ja kokoonpanoa vaihdellaan kahden viikon välein.

”Täällä ei tarvitse tyytyä 18 reikään, vaan lomareissulla voi pelata 27 reikääkin. Ja vaikka täällä olisi pelannut aiemmin, kenttien vaihtuvuus tekee kierroksesta aina erilaisen.”

Pallojen etsiminen on golfkierroksella turhauttavaa puuhaa, mutta hyvin hoidetut väylien reuna-alueet sekä vähentävät pallojen hukkumista että nopeuttavat peliä, kun pallojen etsimiseen ei mene liikaa aikaa.

Täällä ei tarvitse tyytyä 18 reikään, vaan lomareissulla voi pelata 27 reikääkin.

Maskussa kenttien reuna-alueiden siisteyteen on panostettu viime vuosina reilusti. Myös vesiesteitä on siistitty, jotta pelaajat pääsisivät nauttimaan niiden kauneudesta.

”Tänä kesänä nähdään Kankas-kentän ruoppaustöiden lopullinen vaikutus. Vesi näkyy nyt joka puolella. Siinä on iso muutos vanhaan näkymään”, Tuominen lupaa.

Leppoisa, iloinen ja lämmin ilmapiiri kuuluvat adjektiiveihin, joilla Kankaisten Golfin tunnelmaa on luonnehdittu. Kenttä on helposti lähestyttävä, ja kentän väylät ovat monipuolisia, eikä tylsiä väyliä tule vastaan koko kierroksen aikana.

Siinä on riittävästi syitä käydä omin silmin aistimassa Varsinais-Suomen paras kenttä.

Kankaisten Golf
Maskuntie 281,
21250 Masku

Puhelin
(02) 4312 787

Sähköposti
office@kgm.fi

Kotisivut
www.kgm.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje