11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Kerigolf - Kulttikentän paluu

Suomalaisen golfin ikonia Mikko Ilosta lainaten: ”Kerigolf on suomalaisessa golfissa lähes legendaarinen kenttä”. Tulevina vuosina siitä tehdään entistä ehompi.

Ronald Freamin itäsuomalaiseen metsämaisemaan suunnittelema Kerigolfin kenttä kulkee jylhän kauniissa maisemissa, jossa korkeuserot ja dogleg-väylät tuovat peliin oman vahvan mausteensa. Golf-buumin vahvistuessa Kerigolfissa on päätetty aloittaa omaleimaisen kentän kehittäminen yhdessä suomalaisen golfin suurnimen, Mikko Ilosen kanssa.

– Peruskunnostus on ajankohtainen kaikilla 80-luvulla rakennetuilla kentillä. Me Kerigolfissa luotamme Mikko Ilosen ja koko Ilonen Design -työryhmän ammattitaitoon kentän uuden Master Plania suunnitellussa, sanoo Kerigolfin toimitusjohtaja Soili Pelkonen.

Kehitystyön ytimessä on kokonaisvaltainen golfelämys, joka syntyy paitsi kentällä, myös sen ulkopuolella. Siihen kuuluu esimerkiksi kentän ainutlaatuisten piirteiden korostaminen ja Kerigolfin tarinan kirkastaminen. Kaudella 2022 käynnistyvä uudistustyö on suurin panostus kenttään sitten rakentamisen.

– Kehitystoimenpiteet toteutetaan vaiheittain tulevien vuosien aikana, toteaa Pelkonen.

Kerigolf tarjoaa haastetta ja treeniä

Vaikka isommassa mittakaavassa uudistukset realisoituvat vaiheittain, on Kerigolf jo tulevana kesänä kokemisen arvoinen golfhaaste keskellä kesäisintä Suomea. Kentän luonteesta saa ensivaikutelman sillä seisomalla, kun kurvaa Savonlinnasta 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevan Kerigolfin parkkipaikalle.

– Odotettavissa on urheilullinen nelituntinen polveilevassa maastossa. Kerigolf on kuntokeskus, jossa saa terveyshyödyt kaupan tekijäisinä, toimitusjohtaja Soili Pelkonen kuvailee pilke silmäkulmassaan.

Hiljattain avattu uusi klubitalo tarjoaa hulppeat näkymät alueelle. Uuden klubiravintoloitsijan antimet maistuvat niin ennen kuin jälkeenkin pelikierroksen. Ravintolan oman panimon oluita voi nauttia kioskilla, ravintolassa tai ostaa mukaan kotiin viemisiksi. Saunan lempeissä löylyissä pelikierroksesta palautuu nautiskellen. Nyt on oikea hetki varata heinäkuun lähtöajat.

Hiljattain avattu uusi klubitalo tarjoaa hulppeat näkymät alueelle.

Juhannuksesta alkava ja heinäkuun loppuun asti ulottuva aika on Kerigolfissa kiireisintä sesonkia, eikä vähiten Savonlinnan Oopperajuhlien takia. Heinäkuiset oopperajuhlat tuovat alueelle kymmeniätuhansia turisteja – myös golfareita.  Sekaan kuitenkin mahtuu, kun varaa heinäkuun lähtöaikansa ajoissa.

– Kutsumme kaikki suomalaiset golfarit haastamaan itsensä Kerigolfiin. Jos et ole aikaisemmin meillä käynyt tai vierailustasi on vierähtänyt pidempi tovi, nyt on korkea aika tulla!

– Panostamme tulevana kesänä myös uusiin pelaajiin. Järjestämme tutustumistilaisuuksia sekä alkeis- ja kaverikursseja, joiden kautta lajin pariin on helppo tulla, Pelkonen kertoo.

KESÄN YKKÖSTAPAHTUMAT KERIGOLFISSA

GOLFKESÄ 13.7.

Golfpisteen kiertueosakilpailu Kerigolfissa. Hyvää mieltä ja lupsakkaa savolaista tunnelmaa koko päivän täydeltä.

MIKKO’S BACKTEE CHALLENGE 11.6. – 11.9.

Vähän paremmille pelaajille suunnattu Mikko’s Backtee Challenge haastekilpailu kestää koko kesän. Mikko Ilonen virittää kentän takatiiltä vaativan haastavaksi. Syyskuussa 12 parasta kilvoittelevat huippupalkinnosta suuressa finaalissa itse maestron johdolla.

SAVONLINNA BUSINESS GOLF – 25.8.

Mikko Ilonen isännöi Itä-Suomen suurimman yritysgolf -tapahtuman! Kerää oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan. Osallistumispaketti kattaa 4-henkisen joukkueen, ruokailut, palkinnot ja giweawayt.

Kerigolf
Torvelantie 67
58200 Kerimäki

Puhelin
015 252 600

Sähköposti
clubhouse@kerigolf.fi

Kotisivut
www.kerigolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje