16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Ruukkigolf - Lämmin, kodikas ja ystävällinen

Iltapäivien ruuhkattomuus on vahva valtti ruuhkaisten kenttien vastapainona.

Golfbuumin pyyhkiessä läpi Suomen ovat golfkentät olleet uuden haasteen edessä: mistä peliaikoja niitä tarvitseville? Tähän kohtaan Ruukkigolf nostaa auttavan kätensä pystyyn, sillä Raaseporissa sijaitsevalle kentälle mahtuu hyvin pelaamaan.

Arki-iltapäivät ja -illat ovat sellaisia hetkiä, jolloin Ruukkigolfissa pääsee pelaamaan rauhallisella kentällä. Hiljaisuuden vallitessa tulee välillä sellainen tunne, että omistaisi koko kentän. Niin seesteistä rauhaa pystyy harva kenttä tarjoamaan, mutta Ruukkigolfissa se onnistuu.

Ruukkigolfin klubille saavuttaessa tulee hetkittäin sellainen ajatus, että onko golfkentälle edes pakko lähteä, kun klubitalollakin nauttii olostaan niin paljon. Brödtorpin kartanon 20 000 omenapuuta valtaavat maiseman, kun istahtaa klubitalon terassille nauttimaan paikallisen panimon Ruukkigolfille tekemää omaa siideriä. Kotoinen, miellyttävä ja lämmin tunnelma ovat Ruukkigolfille tunnusomaisia piirteitä.

Vaikka Raaseporiin ajaa pääkaupunkiseudulta vähän reilun tunnin, ei golfpäivä siitä huolimatta veny liian pitkäksi. Jouhevasti etenevällä kentällä kierrokseen kuluu huomattavasti vähemmän aikaa kuin täyteen pakatuilla kentillä.

Vähän yli kolmen tunnin kierrosaika ja siihen päälle automatkat edestakaisin, niin golf-elämykseen käytetty kokonaisaika on sama kuin lähempänä pääkaupunkiseutua sijaitsevilla kentillä.

Vaikka Raaseporiin ajaa pääkaupunkiseudulta vähän reilun tunnin, ei golfpäivä siitä huolimatta veny liian pitkäksi.

Juhlavuosi käynnissä

1980-luvun lopulla golfkenttiä rakennettiin Suomeen vähän joka kylälle. Silloin perustettiin myös Ruukkigolf. Alkujaan lounaissuomalaiseen maalaismaisemaan suunniteltiin kahta 18-reikäistä kenttää, mutta niistä ajatuksista luovuttiin ja päädyttiin rakentamaan yksi 18-reikäinen kenttä. Tänä vuonna 35-vuotisjuhliaan viettävä kenttä on kokenut vuosien varrella monenlaisia aikoja, mutta viimeisten vuosien aikana se on noussut jälleen parrasvaloihin.

Lähes 300 uutta jäsentä valitsi viime vuonna uudeksi kotiseurakseen Ruukkigolfin. Toimitusjohtaja Nina Sampakoski tosin nostaa esille sen, että nykyään ei enää sitouduta entisajan malliin yhden seuran jäseneksi pitkiksi ajoiksi, vaan vaihtuvuus on suurta. Jäsenmaksu Ruukkigolfissa maksaa 75 euroa.

”Meidän markkinointitoimet ovat tehonneet, kun uusia jäseniä on tullut noin paljon. Meillä uusi jäsen saa kaksi green feetä liittymisen yhteydessä. Haluamme, että meidän jäsenet myös tulevat pelaamaan tänne kentälle, eivätkä ole vain jäseniä”, Sampakoski sanoo ja lisää, että Ruukkigolf on mukana myös Osake on ykkönen -kampanjassa, joka tähtää golfosakkeen arvostuksen nostamiseen.

Raasepori on kesäkohteena erinomainen, kun samalta alueelta löytyvät niin golfkentät, Fiskarsin ja Billnäsin ruukit kuin rannikon merelliset maisematkin. Vahva yhteisöllisyys leimaa koko Raaseporin kunnan aluetta, ja lämminhenkisen tunnelman voi viedä kotiin asti ostamalla paikallisen panimon tuotteita tai Brödtorpin omenoita ja kananmunia.

Hiekkamäentie 100
10420 Pohjankuru

Puhelin
019-245 4485

Sähköposti
toimisto@ruukkigolf.fi

Kotisivut
www.ruukkigolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje