9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Tuusulan Golfklubi - Lähellä ja laadukkaasti

Suosittu kenttä tarjoaa sujuvat kierrokset.

Vain vartti Kehä kolmoselta ja sopivasti Nelostien tuntumassa Hyrylän keskustan kupeessa. Tuusulan Golfklubille on helppo tulla pelaamaan tai piipahtaa muuten vain kahvilla tai lounaalla.

Myös pelaaminen sujuu yleensä kitkattomasti, kertoo toimitusjohtaja Timo Mansnérus.

”Kenttä on tunnettu sujuvista kierroksistaan. 18 reiän pelaaminen onnistuu neljään tuntiin tai alle jopa ruuhka-aikoina.”

Sujuvuus on pantu merkille. Tuusulan Golfklubista on viime vuosina tullut yksi useimmin vierailluista Kultakorttikentistä ja Supergolfin jäsenten suosikeista.

Klubin juuret ovat vuodessa 1982, mutta kentän ja palvelujen puolella noista juurista on 2000-luvun puolella versonut paljon uutta ja mielenkiintoista. Neuvonantajana uudistustöissä pelaamisen näkökulmasta on ollut Martin Ebert, joka viime aikoina on tullut tunnetuksi lukuisten Open-kenttien peruskorjauksista.

Pitkäjänteisesti toteutetut uudistukset ovat tuoneet runsaasti uutta ilmettä etenkin moniin griinialueisiin. Uudistukset on suunniteltu hyvällä maulla ja viimeistelty parhain ammattilaisvoimin. Lähipeliin ja lähestymisiin on saatu uudenlaista haastetta. Strategisten näkökohtien merkitys on kasvanut, mistä kiitos lankeaa osittain myös uudistuneelle bunkkeroinnille.

”Kenttä on tunnettu sujuvista kierroksistaan. 18 reiän pelaaminen onnistuu neljään tuntiin tai alle jopa ruuhka-aikoina.”

Tuusulan Golfklubin yhteisöstä on kasvanut kotipesä noin 1500 jäsenelle. Alkeiskurssit opastavat monipuolisesti alkuun pelaajan polulla ja tarjoavat heti tuntuman itse kentällä liikkumiseen. Lajitaitoja on mahdollista hioa laadukkailla harjoitusalueilla. Talvisin käytössä on vanhaan klubitaloon rakennettu sisäharjoitustila simulaattoreineen. Golfopetuksesta vastaavat asiantuntevat ja innostavat PGA-ammattilaiset Heini Haapala ja Ari Savolainen.

Yhteistyötä muiden kenttien kanssa

Seurayhteisö on tukena golfuralla heti ensiaskelista lähtien. Junioritoiminta on ollut jo pitkään laadukasta ja tuloksellista. Varttuneemmille on tarjolla viikkotreenejä, peliopetusta ja yksityistunteja.

Osakkaiden ja muiden pelioikeutettujen eduista on viime aikoina pidetty huolta lukuisten pelioikeuksiin liittyvien uudistusten avulla. Uudet osakesarjat mahdollistavat pelioikeuden käyttäjän vaihtamisen kauden aikana ja osakkeen tuottaman pelioikeuden voi myös muuttaa 30 käyttökerran sarjakortiksi.

Pelioikeudella pelaava voi vierailla veloituksetta viidellä kuukausittain vaihtuvalla yhteistyökentällä. Pelioikeutetut pääsevät myös hyvissä ajoin varaamaan lähtöaikoja. Tuusulan Golfklubin osakkaat voivat lisäksi hankkia itselleen Kultakortin, jolla pääsee pelaamaan 25:llä kentällä ympäri Suomen. Sitoutuminen kannattaa!

Tuusulan Golfklubin ympäristöstä löytyy golfaria tukevia palveluita myös hyvinvoinnin ja kulttuurin saralla. Hyvinvointipalveluja tarjoavan TotalFysion tilat ovat vanhassa klubirakennuksessa, ja Hotelli-ravintola Krapin sekä Tuusulan Rantatien läheisyys ovat hyvä syy viipyä näissä maisemissa pitempäänkin.

Miten olisi miniloma golfin ja kulttuurielämysten parissa, vaikka Krapin kesäteatteriesitykseen tai puistokonserttiin yhdistettynä? Rantatien useissa mielenkiintoisissa kulttuurikohteissa on runsaasti nähtävää pariksikin päiväksi. Nimet golfkentän väylätauluissa muistuttavat mittavasta joukosta Tuusulassa viihtyneitä suomalaisen kulttuurin nousukauden keskeisiä vaikuttajia. Tule sinäkin katsomaan kenen mukaan väylämme ovat nimetty sekä viihtymään Tuusulan Golfklubille.

Tuusulan Golfklubi
Kirkkotie 51
04310 Tuusula

Puhelin
0207 349050

Sähköposti
toimisto@tgk.fi

Kotisivut
www.tgk.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje