5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Nurmijärvi Golf - Kolmen ysin kokonaisuus

Kun kenttävalikoima on näin runsas, Nurmijärvi Golfissa voi valita pelikierroksen mielensä mukaan.

Nurmijärven ammattilaispelaajat laittavat hyvän kiertämään.

Harvalla kentällä on tarjolla niin laajaa ja monipuolista golftarjontaa kuin Nurmijärvi Golfilla. Vaihtelevan ja sopivan haastavan 27-reikäisen kentän lisäksi pelaajia hemmotellaan huippukuntoisella, kaikille avoimella Par 3 -kentällä, joka toimii hyvänä ponnahduslautana isolle kentälle siirtymiseen.

Pelitaitoa ja -kuntoa voi kehittää Par 3 -kentän jälkeen helposti 9 reiän kentällä. Taitojen ja uskalluksen riittäessä ollaan sitten valmiita 18-reikäiselle kierrokselle.

Kun kenttävalikoima on näin runsas, Nurmijärvi Golfissa voi valita pelikierroksen mielensä mukaan. Mikäli mielessä on harjoittelu tai lajiin tutustuminen, valinta on Par 3 -kenttä. Nopeaan golfnälkään avun antaa 9 reiän kiertäminen, ja se ”normaali” golfkokemus on tarjolla 18 reikää pelaamalla. Isoon nälkään on mahdollista kiertää päivän aikana 27 reikääkin. Puolimaraton on valmis, kun käy pelaamassa vielä Par 3 -kentän päivän päätteeksi.

Kenttien pelijärjestystä kierrätetään säännöllisesti, ja seuran nettisivuilta löytyy tieto, mikä kenttä on 9 reiän kenttänä, ja mitkä kaksi ysiä muodostavat 18 reiän kentän.

”Se on meidän rikkaus, että täällä on kolme erilaista ysiä. Kaikki kentät ovat laadukkaita ja mielenkiintoisia, valitsee minkä kentän hyvänsä”, sanoo Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Kari Piippo.

Jokaiselle jotakin

Tavallisen golfin rinnalla perhekeskeisyyteen panostavalla Nurmijärven kentällä on tarjolla myös frisbee- ja futisgolfia. Ne ovat etenkin nuorison suosiossa, mutta aikuistenkin kannattaa käydä niitä kokeilemassa. Siellä mennään nimenomaan hauskuus edellä.

Hanko–Hyvinkää-tien varrella sijaitseva Nurmijärvi Golf on tehnyt vuosikausia hyvää työtä kasvattajaseurana. Seuran ammattilaispelaajat Miki Kuronen, Henri Satama ja Ossi Mikkola ovat menestyneet laajalla rintamalla, ja nyt uusi nuori sukupolvi tekee nousuaan kansalliselle huipputasolle.

”Uutena tänä vuonna aloitti NGK Akatemia, jossa hyödynnämme jo menestyneiden ammattilaispelaajiemme osaamista ja sitä kautta viemme nuorisoa eteenpäin. Olemme saavuttaneet paljon SM-mitaleja ja niitä kyllä edelleen haetaan lisää. Kansallisten tavoitteiden lisäksi haluamme tuottaa nuorille pelaajillemme polun kansainväliseen menestykseen tarkkaan harkitulla valmennuksella”, Piippo linjaa.

Tulevan kesän tapahtumista Piippo nostaa esille kaikille avoimen lyöntipelikilpailun Titleist Openin 18. kesäkuuta, joka on vuodesta toiseen ollut todella suosittu kilpailu maassamme. Erittäin suosittu on myös OnGolfTourin osakilpailu, joka pelataan 30. heinäkuuta. Kerää autollinen kavereita ja tule Nurmijärvelle kisailemaan!

Mikäli golfin aloittaminen tulee ajankohtaiseksi, Nurmijärveltä löytyvät siihenkin lääkkeet. Tapani Saarentolan ja Toni Korpiheteen opetuksessa golfura saa lentävän lähdön. Ja jos vinot lyönnit kaipaavat pientä suoristamista, pro-kaksikko osaa auttaa siinäkin.

Urheilu ja hyvinvointi ovat tapetilla Nurmijärvi Golfissa kaiken aikaa. Golf hyvänä kuntoilumuotona tuo sopivasti liikuntaa arkeen, ja sitä kautta oma hyvinvointi lisääntyy. Nurmijärvellä halutaan, että ihmiset ovat hyvässä kunnossa läpi elämän.

Nurmijärvi Golf on osakkaana myös Vantaankosken golfhallissa. Viihtyisän golfhallin ansiosta golfin pelaamista ja harjoittelua ei tarvitse lopettaa talvellakaan, vaan golf on Nurmijärvi Golfin jäsenille ympärivuotinen harrastus.

Nurmijärvi Golf
Ratasillantie 70,
05100 Röykkä

Puhelin
0600 197 83

Sähköposti
nurmijarvi@nurmi-jarvigolf.fi

Kotisivut
www.nurmijarvigolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje