28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Nevas Golf - Annetaan puheenvuoro Ritvalle ja Istolle

Tunnelmaltaan ensiluokkainen Nevas Golf on Ritva Serkamolle ja Isto Koivuniemelle todella tärkeä paikka.

Ovatko Nevas Golfin Kettu, Karppi ja Rapu tuttuja? Entä tiedätkö, mitkä ovat Nevas Golfin parhaita puolia, ja miksi juuri Nevas Golf on vierailemisen arvoinen golfkenttä?

Enää ei tarvitse arvailla, vaan annetaan Nevas Golfissa pelaavien Ritva Serkamon ja Isto Koivuniemen kertoa lisää tästä Sipoossa sijaitsevasta 27-reikäisestä kentästä.

”Nevaksessa on hirmuisen kiva tunnelma. Kenttä on hyvin vaihteleva. Sen lisäksi se on sopiva sekä miehille että naisille”, Nevaksessa vuosikymmeniä pelannut Serkamo aloittaa.

Koivuniemi on elämänkumppaninsa Serkamon kanssa samoilla linjoilla Nevaksen tunnelmasta. Kentälle saapuessa tuntuu kuin menisi kotiin. Kolme erilaista kenttää tuovat peliin myös sopivaa vaihtelua.

”Kettu on minulle se mieleisin kenttä. Ja kun peli kulkee, kaikki väylät meidän kentällä ovat yhtä mukavia ja haastavia. Yksikään väylä ei ole samanlainen. Ja Nevaksessa pääsee aina pelaamaan, se ei ole itsestäänselvyys tänä päivänä”, Koivuniemi muistuttaa.

Kettu ja Rapu vaativat tarkkaa pallon sijoittelua, ja Karpilla pidemmät lyönnit tulevat oikeuksiinsa, Serkamo sanoo kokemuksesta. Ja Nevaksessa pääsee yhdellä green fee -maksulla pelaamaan kaikki 27 reikää, joten lyöntiensä toimivuutta saa kokeilla kaikilla kolmella kentällä saman päivän aikana.

”Ensin voi pelata 18 reikää, syödä sen jälkeen lounaan klubilla ja pelata vielä 9 reikää päivän päätteeksi. Siitä saa aika kivan reissun aikaiseksi”, Serkamo vinkkaa ja toivottaa ihmiset tervetulleiksi tutustumaan hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevaan Nevakseen.

Maltilliset hinnat houkuttavat pelaamaan

Nevas on tunnettu myös joustavasta hinnoittelustaan, ja kaudella 2022 pelaaminen maksaa arkena 49 euroa ja viikonloppuna 59 euroa. 49 euron arkihinta on heinäkuussa voimassa myös viikonloppuisin. Alle 29-vuotiaat maksavat green feestään ikäänsä vastaavan summan.

Sopivasti maalaismaiseen tunnelmaan taipuvassa Nevaksessa ei turhia pönötetä, vaan vieraanvaraisuus ja kodikkuus ovat Serkamon ja Koivuniemen mielestä aina läsnä, kun Nevaksesta puhutaan. Kenenkään ei tarvitse olla mitään sellaista, mitä he eivät ole.

Serkamo ja Koivuniemi pelaavat Nevaksessa säännöllisesti, mutta he osaavat katsoa tilannetta myös hieman ulkopuolisen silmin, sillä he ovat jäsenenä toisellakin kentällä.

”Koska meillä Iston kanssa on kahden lesken uusioliitto, oli Istollakin jo oma golfkenttähistoria Lakesidessa mökkiseudullaan. Siksi meillä on nyt tuplajäsenyydet Nevaksessa ja Lakesidessa. Kumpikin kenttä on mukava ja monipuolinen, eikä siksi ollut tarvetta ryhtyä valitsemaan niistä jompaakumpaa”, sanoo Serkamo.

”Eikä pahaa tee sekään, että osakkeen voi jättää lepäämään, jos ei jostain pidempiaikaisesta syystä kykene pelaamaan.”

Nevas Golf
Sprängmanintie 79
01150 Söderkulla

Puhelin
010 400 6400

Sähköposti
ng@nevasgolf.fi

Kotisivut
www.nevasgolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje