28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Kymen Golf - Lähempänä kuin luuletkaan

Tapio Pulkkasen kotikenttä on vierailemisen arvoinen golfkohde.

01Ajatuksen Kotkasta kaukaisena golfkohteena voi jo laittaa taka-alalle, sillä Mussalossa sijaitsevan Kymen Golfin tavoittaa esimerkiksi pääkaupunkiseudulta reilussa tunnissa. Uusi moottoritie on tuonut Kymen Golfin helpommin saavutettavaksi, ja yksi kesäviikonloppu kannattaa ehdottomasti viettää Kotkassa.

Kymen Golfin kenttä haastaa pelaajat monipuolisuudellaan. Ensimmäinen yhdeksän reikää kulkee kaakkoissuomalaisessa metsämaastossa, kun taas jälkimmäisellä yhdeksiköllä vesi on mukana lähes joka väylällä. Kauniina kesäpäivänä Mussalossa pelattu kierros jää varmasti mieleen.

Suomen kärkipelaajiin lukeutuvan Tapio Pulkkasen kotikenttänäkin tunnettu Kymen Golf mielletään haastavaksi kentäksi, mutta toimitusjohtaja Tommi Nousiainen kääntää asian toisin päin.

”Toivoisin, että mahdollisimman moni tulisi itse kokeilemaan, pitääkö huhu paikkansa. Tämä ei ole liian haastava paikka, vaan hyvin pelattava ja selkeä kenttä”, Nousiainen sanoo rohkaisevasti.

Kotkaan suuntautuvan golfretken toteuttaminen on tehty myös majoittumisen kannalta helpoksi. Aivan Kymen Golfin kentän vieressä sijaitseva Santalahti Resort tarjoaa laadukasta camping- ja mökkimajoitusta isommillekin ryhmille. Osa mökeistä on juuri valmistuneita, joten puitteet ovat kunnossa miellyttävälle lomalle. Myös kaupungin keskustassa sijaitsevan Sokos Hotel Seurahuoneen kanssa on yhteisiä golfpaketteja tarjolla.

Klubitalo remontoitiin uuteen uskoon

Pelaajilta saatujen palautteiden perusteella Kymen Golfin klubitalon palvelut eivät olleet enää viime vuosina samalla tasolla huippukuntoisen kentän kanssa. Asiaan reagoitiin, ja klubitalolla toteutettiin iso remontti talven aikana.

Remontin yhteydessä uudistettiin sekä miesten että naisten pukuhuonetilat, saunat ja wc:t. Sen lisäksi ravintolan ja caddiemasterin tiskit yhdistettiin, jotta pelaajia pystytään palvelemaan entistä paremmin. Nyt kenttä on saanut arvoisensa oheistilat, ja niiden myötä golfkokemus nousee uudelle tasolle.

Meillä kilpagolf on ollut aina isossa roolissa. Tänne saavat vieraspelaajatkin tulla ilomielin kilpailemaan

Klubitalon ohella Kotkassa on investoitu myös kentän kehittämiseen. Parin viime vuoden aikana kentällä on uusittu sekä viheriöitä että tiipaikkoja. Viheriöt ovatkin Kymen Golfissa usein se asia, mikä sieltä jää pelaajien mieleen. Muodokkaat ja huippukuntoiset viheriöt tuovat peliin oman lisänsä.

Mussalossa pelataan kesän aikana paljon avoimia kilpailuja, joihin Nousiainen toivottaa myös vieraspelaajat tervetulleeksi. Golf on kovassa nosteessa, ja Nousiainen haluaisi nähdä innostuksen leviävän myös vieraskentillä tapahtuvaan kilpailemiseen asti.

”Meillä kilpagolf on ollut aina isossa roolissa. Tänne saavat vieraspelaajatkin tulla ilomielin kilpailemaan”, Nousiainen houkuttelee.

Kymen Golf
Niinilahdentie 2,
48310 Kotka

Puhelin
(05) 2103700 / (05) 2103730

Sähköposti
caddie@kymengolf.fi

Kotisivut
www.kymengolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje