28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Hirvihaaran Golf - Suomen golfkartan keskeisimpiä kenttiä

Aktiivijäsenyydestä on tullut huippusuosittu tuote Hirvihaarassa pelaaville.

Hirvihaaran Golf on keskeisen sijaintinsa ansiosta ihanteellinen kenttä vieraspelaajille. Mäntsälän kupeessa sijaitsevalle Hirvihaaran kentälle on helppo tulla niin pääkaupunkiseudulta kuin Lahdestakin läheisen moottoritien ansiosta. Kentän parkkialueella saa myös yöpyä matkailuautolla tai -vaunulla, jos tulee pidemmän matkan takaa. Sähkötolppapaikkakin järjestyy karavaanareille.

Vieraspelaaminen on tärkeässä roolissa Hirvihaaran Golfin arjessa. Omia osakaspelioikeuksia kentällä on noin 400, joten vieraat ovat enemmän kuin tervetulleita pelaamaan. Vieraspelaajien määrä onkin kasvanut erittäin merkittäväksi ja heidän palvelemiseen on myös tietoisesti satsattu.

Kolme vuotta käytössä ollut aktiivijäsenyys on toiminut loistavasti omien jäsenten aktivoimiseksi, sanoo toimitusjohtaja Ismo Piira.

”Meillä on jäseniä vajaat 1500, joista viime kaudella 15 prosenttia oli aktiivijäseniä. On useita tapauksia, että vuoden aktiivijäsenenä ollut on seuraavaksi vuodeksi hankkinut täyden pelioikeuden tai oman osakkeen Hirvihaarasta. Aktiivijäsenten määrä on kasvanut reilusti joka vuosi.”

Meillä on jäseniä vajaat 1500, joista viime kaudella 15 prosenttia oli aktiivijäseniä.

Aktiivijäsenyys maksaa 279 euroa, ja se sisältää seuran jäsenmaksun, 5 ilmaista pelikierrosta (loput kierrokset -50% hinnastohinnasta), ilmaiset rangepallot ja hyvät edut ajanvaraukseen.

Aktiivijäsenyyden ohella osakkaiden huomioiminen on totta kai ykkösasioita Hirvihaarassa. Osakkeiden lunastus yhtiölle takaisin on alkanut toimia vuosi vuodelta paremmin, ja se myös ruokkii uutta osakemyyntiä. Myös ilmainen junioripelioikeus on erittäin suosittu osakasetu.

Pelaajat hymyilevät mennen tullen

Ilmapiiriltään rentoon ja ystävälliseen Hirvihaaran Golfiin ihmiset tulevat mielellään. Piira tosin muistuttaa, että on yhtä tärkeää, että ihmiset myös lähtevät kentältä tyytyväisinä, jolloin he palaavat sinne uudelleenkin pelaamaan.

”Viime kesänä tehdyn laajan asiakastyytyväisyystutkimuksen kaikki mittarit osoittivat, että hyvä palvelu ja ystävällisyys ovat ne meidän vahvuudet. Niihin panostamme jatkossakin.”

Hirvihaarassa kenttää kehitetään vuosittain merkittävällä euromäärällä. Suurimmat panostukset tehdään nimenomaan pelattavuuteen ja nautittavuuteen. Viime kesän isoimmat parannustyöt olivat uudet tiipaikat väylille 12 ja 18.

”Avasimme väylän 12 tiipaikalta näkymän valtatielle, nyt se on todella näyttävä. Kenttä on 15 vuotta vanha, joten hiljalleen sinne pitää pieniä peruskorjauksia alkaa tehdä”, Piira toteaa.

Senioreiden ja junioreiden kansallisia kiertueita aktiivisesti isännöivä Hirvihaaran Golf on koko kauden ajan hyvässä kunnossa, sillä siellä ei pelata ollenkaan talvigriineillä. Kun Hirvihaarassa on kenttä avoinna, se on aina hyvässä ja pelattavassa kunnossa, lupaa Piira.

Eikö Hirvihaaran Golf ole vielä tullut tutuksi? Nelostietä pitkin liikkuvat voivat poiketa maistiaisille vaikkapa edullisen 15 euron hintaisen aamu- tai iltaysin muodossa. Mäntsälän eteläisestä liittymästä on klubille matkaa ainoastaan reilut neljä kilometriä.

Hirvihaaran Golf
Vanha Soukkiontie 945
04680 Hirvihaara

Puhelin
0400 212 331

Sähköposti
caddiemaster@hirvihaarangolf.fi

Kotisivu
www.hirvihaarangolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje