28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Golfkesä 2022

Espoo Ringside Golf - Helposti saavutettava avoin yhteisö

Kehä kolmosen läheisyys on Ringsidelle todella suuri etu. Kentälle pääsee nopeasti monesta eri suunnasta.

”Emme me ole vielä siihen tulokseen tulleet, että meidän seuran jäsennumerot olisivat loppuneet.”

Näillä sanoilla Espoo Ringside Golfin toimitusjohtaja Ari Vepsä toivottaa vielä jäsenyyttään harkitsevat tai lajin aloittamista pohtivat ihmiset tervetulleiksi Ringsideen. Kehä kolmosen varrella sijaitseva kenttä kuuluu Suomen suurimpien golfseurojen joukkoon lähes 3000:lla jäsenellään, mutta mukaan mahtuu vielä.

”Olemme avoin yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita.”

Vaikka Ringsidessa on paljon jäseniä, on kentällä myös paljon vaihtuvuutta jäsenistössä. Tilanteen mukaan ihmiset siirtyvät toisiin seuroihin – ja päinvastoin. Ringside Golfiin liittyy vuosittain satoja uusia jäseniä.

Aktiivisesti jäsenilleen erilaisia tapahtumia järjestävä Ringside Golf tarjoaa uusille jäsenilleen yhden ilmaisen pelikierroksen kentällään. Myös erilaisia kilpailuja ”Rinkussa” järjestetään paljon. Tänä kesänä siellä pelataan muun muassa Golfpisteen Golfkesä-kilpailu, Audi Businessaamu sekä Fordin järjestämän kilpailukiertueen osakilpailu. Seuran tarjoamiin tapahtumiin kuuluvat myös maksuttomat sääntöillat.

Olemme avoin yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita.

Ringsiden tärkein vahvuus on sen saavutettavuus. Omalla autolla kentälle on helppo hurauttaa eri puolilta pääkaupunkiseutua, ja julkista liikennettä suosivat pääsevät linja-autolla kentän portille.

Junioreihin panostetaan kunnolla

Ringside Golfin kenttä sopii kaiken tasoisille pelaajille ja saa säännöllisesti kiitosta hyvästä pelattavuudestaan. 18-reikäisen kentän avara luonne tekee pelaamisesta ripeää, kun pallojen etsimiseen ei mene turhaa aikaa. Pelikausi on Ringsidessa todella pitkä, joten rahoilleen saa vastinetta aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Myös juniorityö on suuressa roolissa Ringside Golfin arjessa. Paikallisten koulujen kanssa tehdään paljon yhteistyötä erilaisten koululaisvierailuiden kanssa. Lapsille on tarjolla myös golfiltapäiväkerhoa, jossa lapset tulevat koulun jälkeen Ringsideen harjoittelemaan.

”Meillä on paljon junioreita, joille järjestämme seuran puolesta erilaista toimintaa. Aktiiviset treeniryhmät pyörivät koko kauden, sen lisäksi järjestämme pari juniorileiriä kesän aikana. Ne ovat olleet todella suosittuja ja niihin on osallistunut 100 junioria vuosittain”, Vepsä kertoo seuran junioritoiminnasta.

Ringside Golfin opetustoiminta tiedetään laadukkaaksi ja monipuoliseksi. Opetustoimintaa kentällä johtaa head pro Samuli Seppälä apunaan PGA Prot Joel Virtanen ja Pete Seppälä. Golftaitojen kehittäminen tuo pelikierroksiin lisää nautintoa, kun pallot menevät haluttuun suuntaan. Kolmikko järjestää myös suosittuja alkeiskursseja Ringsidessa, joiden kautta pääsee lajiin sisälle nopeasti ja helposti.

Espoo Ringside Golf
Nurmikartanontie 5
02920 Espoo

Puhelin
010 501 3100

Sähköposti
caddie@ringsidegolf.fi

Kotisivut
www.ringsidegolf.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje