Vihti ehti ensin - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Vihti ehti ensin

Vihti Golfissa pääsee jo pelaamaan.

Vihti Golfissa pääsee jo pelaamaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Ojakkalassa sijaitseva Vihti Golf on avannut väylänsä tämän kauden osalta ensimmäisenä kotimaisena kenttänä. Kaikki 18 väylää ovat auki ja kentällä pelataan kesäviheriöille.

Vihti Golfin kotisivuilla kerrotaan, että kenttä on talven jäljiltä märkä ja hiekkainen. Lunta on vielä vesi- ja hiekkaesteissä sekä kentän sivuilla. Kärryjen käyttö on kuitenkin sallittua.

Kentän driving range avataan lauantaina, mutta puttiviheriö on käytössä jo nyt. 18 reiän kierroksen greenfee hinta on arkisin 38 euroa ja viikonloppuisin 48 euroa. Yhdeksän reiän kierroksen vastaavat hinnat ovat 28 ja 35 euroa.

Marko Kuivasaari

Vihti Golf, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (15 kpl)

 • peejii says:

  Ei voi puhua golfista, vaan savisesta ulkoilusta.

 • AW says:

  Mitä järkeä on ”pelata golfia” tuollaisella kentällä ja tälläisellä ilmalla?

 • Dortmund says:

  Märkä ja savinen b-luokan peltokenttä, ei mitään järkeä koko touhussa… Kesägriinit ? Vitsikästä porukkaa…

 • Kuka ehtii ensin says:

  Tervetuloa uudet jäsenet Meillä kausi alkaa jo huhtikuun alkupuolella Terveisin Vihti Golf

 • Potte says:

  Säälittää jokakeväiset ruikuttajat samasta asiasta. Miksi se on niin paha pala kitisijöille jos jotkut haluavat ulkoilla kevätsäässä ja ottaa mailat mukaan ja miksi on niin kauheaa jos joku antaa siihen vielä kovalla työllä mahdollisuuden. Naurettavaa valittamista. Miksi kukaan ei valita luistelusta, tai hiihtämisestä? Kauhean kylmää ja välillä jopa märkää. Hyuhyi, pahapaha. Lumigolfista puhumattakaan. Ja ei. Minä en ole missään tekemisissä Vihti Golfin kanssa, mitä nyt käyn sielä keväisin ulkoilemassa. Pysykää neidit kotona ja pitäkää turpanne kiinni kun asiasta ei ole teille mitään haittaa.

 • Albertos says:

  Eli nimimerkit Vihti Golf yms. Olette aivan oikeassa, eihän ole mitään järkeä avata golfkenttää nyt! Mutta se on teidän mielipiteenne – 5000 pelaajaa, kun pelaavat huhtikuussa Vihdissä ajattelevat asian eri tavalla…eli jokaisella oikeus omaan mielipiteseensä! Toiset haluu pelaa huhtikuussa – toiset ei? Toiset tykkää virolaisista strippareista, toiset Thaimaalaisista kakskymppisistä – ne väsyneimmät suomalaiset omista vaimoistaan…. makuasia – kuten kaikki tässä elämässä – sano koira kun muniaan nuoli!

 • Janne says:

  Mitä järkeä on arvostella kenttää ja siellä pelaajia. Kenttä avattu ja ne ketkä haluavat jo mennä pelaamaan menkööt!

 • Aika ihmeelllisiä kommentteja golfpalstalla! says:

  Siis, jos yksi kenttä avaa huhtikuussa Suomessa ja tarjoaa mahdollisuuden pelata kevät-golfia – niin miksi siitä pitää täällä valittaa? Eihän ole mikään pakko pelata jos ei halua? Tämä on nähtävä mahdollisuutena niille ketkä haluavat! Aloitin työt juuri golfin parissa ja oikeesti en ymmärrä tätä kirjottelua? Kun joku avaa alkukaudesta ensi lumen ladun tai rinteen, niin kaikki on fiilareissa ja ymmästävät ettei se ole sama asia kuin keskellä talvea. ON NÄÄ GOLFARIT NÄKÖJÄÄN OMALAATUISTA PORUKKAA! (tästä mua kyllä varotettiinkin jo etukäteen, että aivan oma porukkaa…). T: Uusi työntekijä golftoimalalla!

 • Joku says:

  Olen seurannut itsekin tätä kirjoittelua. Olen oikeasti pahoillani että avasimme kentän, kerran se tuntuu joitain haittavan. ANTEEKSI! Mutta avasimme ihan kuin ennenkin, en ymmärrä miten se teitä tai teidän elämää haittaa? Me avasimme kentän? Eli tarjoamme niille (huom! vain niille) mahdollisuuden pelata, ketä haluavat – eli täysin vapaaehtoista – kiinnostaako pelata vai ei? ja kenttä on kuivempi kun minään vuonna- tosi hienossa kunnossa, mut toki maku asia! Mun mielestä jo joku hyvin ilmas tän et kiinnostaaks oma vaimo vai oikeesti hyvä daami….makuasia!

 • Martti Aarola says:

  Mitä järkeä on maksaa 1500 euroa ja lähteä Etelään pelaamaan, jossa lisäksi kuluu 1000 euroa muihin kuluihin. Viisi kierrosta 1250e/krs. Ei Vihdissäkään elo kysymys pelkästään golfin pelaamisesta vaan paineiden päästämisesta 38 eurolla. On se golfaamista harrastavalle henkilölle mielekkäämpää liikkumista kuin pelkkä kävelylenkki jalkakäytävillä, tai pallon hakkaaminen harjoitushalleilla. On se kiintoisaa nähdä kuinka slaissi on säilynyt talven aikana. Sitäpaitsi ei kaikilla ole varaa lähteä ulkomaille brassailemaan. Tietysti kierrokset voisivat olla halvempiakin, mutta kalliimpia ne ovat etelään matkaavilla. Ei niilläkään reissuilla reikä ole hintansa väärtti, ainakaan jos puhutaan golfista. Joskus etelässäkin pelannut.

 • Martti Aarola says:

  Näiden kolmenkymmenen vuoden aikana, jona olen golfia harrastanut, olen kyllä oppinut huomaamaan, että tähänkinseuraan, ja nimenomaan tähän kuuluu aika monia toisia, ns. tavallisia ihmisiä vähätteleviä öykkäreitä. He ovat niitä, jotka greencard-korin suoritettuaan ostavat heti kalleimmat ja vaikeimmat mailat, probägit, proV-pallot ja muotivaatteet. Saatuaan ne, heistä tulee yht´äkkiä sellaisia yli-ihmisiä klubiravintoloiden terasseille sikaaria polttelemaan, että mikään ei ole heille tarpeeksi hyvä, jos se ei ole kaikkein paras. Vaikka heidän käytöksensä ja pelitasoituksensa on kyllä kaikkea muuta. Ei heistä kannata välittää, he ovat olleet juuri niitä papan ja mamman kurittomia lapsia, joista olemme saaneet viime päivinäkin lukea lehdistä.

 • jc says:

  eihän teiän oo pakko mennä pelaamaan sinne jos aina vaan narisette.teidän kentät ei ilmeisesti aukee viel vähään aikaan,et ootelkaa kaikes rauhas.aurinkoista kesää kaikille pelaajille

 • Ulkoilija says:

  Kausi avattu tänään Vihdissä. Hieno pelipäivä mukavassa seurassa. Pari birkkuakin. Kenttä yllättävän kuiva ja streeteissäkin pysyi sukat kuivana. Hiekkaa vain nimeksi. Kiitos makkara ja kahvitarjoiluista.

 • Vihidissä su 14.4. says:

  Startteri toivotti tervetulleeks, jakoi griinihaarukat ja tiit (ilmaiseksi). Etuysin perällä oli Makkara, kahvi ja Estrella-shipsi tarjoilu (ilmainen). Kierros kesti 4 tuntia 15 minuuttia täysin täydellä kentällä, 10 minuutin välipysähdyksellä! Green Fee oli normihaintainen, ei korotettu – mitä muuta voin vaatia huhtikuussa?