11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Pulkkanen ja Lindell jatkavat Abu Dhabissa, Ruuskan karsiutumisten putki ei ota katketakseen

Tapio Pulkkanen piti asemansa kymppisakissa lauantaina. Getty Images.

Tapio Pulkkanen mahtuu puolimatkan krouvissa kisan kärkikymmenikköön.

Tapio Pulkkanen jakaa kahden kierroksen jälkeen Abu Dhabin CT-kisan kahdeksatta sijaa tuloksella -6. Jatkokierroksille kisassa eteni myös Oliver Lindell, jonka yhteistulos on -3 ja sijoitus jaettu 31:s.

Lauri Ruuskan karsiutumisten putki kuitenkin jatkuu. Ruuska (+1/ 73–72) jäi Abu Dhabissakin viivan alapuolelle, eikä hän ole edennyt jatkokierroksille vielä yhdessäkään kuluvalla kaudella pelaamassaan pää- tai haastajakiertueen kilpailussa.

Pulkkanen sai heikon alun kierrokselleen UEA Challengen toisena kisapäivänä. Hän oli kahdeksan reiän jälkeen jo kaksi yli, kunnes ysireiälle jysähtänyt eagle muutti kierroksen suunnan. Pulkkanen jatkoi samoilla höyryillä tehden birdiet kahdelle seuraavallekin reiälle. Loppukierros sujui pariin yhden birdien ja yhden bogin merkeissä.

”Kenttä ei tuntunut helpolta tänään. Etuysillä tuntui, ettei tuolla tuulensuunnalla hirveästi paikkoja saanut rakennettua. Eaglessa meni chippi pussiin ja siitä lähti peli paremmin rullaamaan. Toki 9, 10, 11 on sellaisia iskun paikkoja. Pelaan ekaa kertaa tällä kentällä ja todella hyvä kenttä tämä on”, Pulkkanen hehkutti Saadiyat Beach Golf Clubin kisa-areenaa.

Lindell käytti perjantaina kierrokseensa 71 (-1) lyöntiä nousten siten yhteistulokseen -3. Kisan kärjessä on Englannin Joshua Berry tuloksella 11 alle parin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje