10. –17.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][24]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Kankaisten Golfpuisto laajentaa klubitalonsa

Nykyiset tilat eivät vastaa enää yhtiön mukaan kooltaan tai kunnoltaan käyttötarkoitusta.

Maskussa sijaitsevan Kankaisten Golfpuisto Oy:n osakkaat antoivat yhtiökokouksessa torstaina yhtiön hallitukselle valtuudet solmia urakkasopimuksen, koskien klubitalon laajennus- ja saneerausurakkaa.

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 590 000 euroa, josta varsinaisen urakan osuus on hieman alle puoli miljoonaa euroa.

Urakka käsittää uudet pukeutumis-, suihku- ja saunatilat, klubiravintolan terassin laajentamisen ja kattamisen sekä olemassa olevien sosiaalitilojen saneerauksen. Lisäksi saneerataan nykyinen vastaanotto- ja myymälätila sekä toimistot. Rakennuksen vanhan osan alakertaan toteutetaan myös noin kymmenen hengen neuvottelutilat.

Prosessi on käynnistetty valmistelutöiden osalta vuonna 2017. Keväällä 2018 pidetyssä kokouksessa osakkaat valtuuttivat hallituksen varsinaisen suunnittelutyön ja kilpailutuksen aloittamiseen. Nyt tehty päätös mahdollistaa töiden aloittamisen vielä marraskuun aikana. Urakka pyritään saamaan valmiiksi huhtikuussa 2019 ennen pelikauden alkua.

Kankaisten Golfpuiston uutena toimitusjohtajana loppukaudesta aloittanut Timo Tuominen on tyytyväinen osakkaiden tekemään päätökseen.

”Klubitalomme on valmistunut vuonna 2002 ja on edelleen lähes alkuperäisessä kunnossa. Käyttöaste on ollut todella korkea, eivätkä nykyiset tilat ole enää kooltaan tai kunnoltaan käyttötarkoitukseen täysin sopivat”, hän sanoi.

”Kentän laajennuksen myötä pelaajamäärät ovat kasvaneet entisestään ja tarve suuremmille tiloille on akuutti. Meillä on tänä vuonna pelattu jo yli 42 000 kierrosta ja kausi jatkuu edelleen. Hienoa, että saamme klubitalon nyt päivitettyä kenttää vastaavalle tasolle”, Tuominen jatkoi.

Kankaisten Golfpuisto laajeni hieman toista vuotta sitten Lassi Pekka Tilanderin suunnitteleman yhdeksikön myötä 27-reikäiseksi kenttäkokonaisuudeksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje