14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
Golfkentät

Hirsala Golf perustaa kaikille avoimen kilparyhmän

Uuden kilparyhmän maksimikoko on 10 urheilijaa. Aikaisempaa kisamenestystä ei tuijoteta, vaan olennaista on motivaatio ja mahdollisuus sitoutua harjoitteluun.

Kirkkonummella sijaitseva Hirsala Golf ry perustaa uuden kilparyhmän, johon voi hakea kuka tahansa golfari, jolla on kilpailullisia tavoitteita. Kilparyhmän katse on tiukasti tulevaisuudessa, eikä ryhmään pääsyn edellytyksenä ole aiemmat meriitit. Tärkeintä on motivaatio harjoitella ja kehittyä ryhmän mukana.

Kilparyhmän tarkoituksena on tehdä Hirsalasta Suomen paras seura kilpailevalle golfarille.

”Haluamme antaa pelaajille uudenlaisen mahdollisuuden harjoitella hyvässä valmennuksessa kilpatasoisella kentällä. Kilparyhmään voi osallistua kuka tahansa ikään, sukupuoleen ja tasoitukseen katsomatta, tärkeintä on halu kehittyä ja kilpailla nyt tai jatkossa”, sanoo Hirsala Golf ry:n toiminnanjohtaja Esa Hukkanen ja jatkaa.

Kilparyhmää vetää 30 vuoden kokemuksella valmentaja Sauli Suomela, jonka tunnetuimpiin valmennettaviin lukeutuvat Niclas Hellberg ja EM-kultamitalisti Veeti Mähönen.

”Perustettava kilparyhmä antaa kaikille pelaajille mahdollisuuden kehittyä paremmaksi omassa pelissään. Yksityistunnit takaavat kehityksen henkilökohtaisen ohjauksen kautta”, Suomela sanoo.

Osallistuminen kilparyhmään maksaa kaudessa 1700 euroa, johon sisältyy kymmenen yksityistunnin lisäksi pelioikeus ja jäsenyys Hirsalaan, vapaa harjoittelu Hirsalan rangella sekä ryhmäharjoituksia ja mahdollisuus kulukorvauksiin kilpailumaksuista Finnish Tourilla, Mid Tourilla ja muilla kiertueilla.

Ryhmään otetaan mukaan korkeintaan kymmenen golfaria. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella ja valinnan tekevät Suomela ja Hukkanen.

”Rajaamalla osallistujamäärän varmistamme ensinnäkin sen, että ryhmätunneillakin jokainen saa ohjausta, mutta myös sen, että motivaatio säilyy. Seuraavan kauden paikkaa ei anneta automaattisesti vanhoille ryhmäläisille, vaan jokainen hakee paikkaa uudestaan”, Hukkanen toteaa.

Osallistumisen edellytyksenä on halu kehittyä kilpailullisessa golfissa, vahva motivaatio kehittyä paremmaksi golfariksi ja mahdollisuus sitoutua harjoittelemaan ja kehittymään yhdessä ryhmän mukana. Sen sijaan merkitystä ei ole esimerkiksi tasoituksella, iällä, sukupuolella tai entisellä golfmenestyksellä.

”Jos tasoitus on nyt vaikka 15, ja tavoitteena on parin vuoden aikajänteellä saada tasoitus laskettua ja taitoja kehitettyä niin, että pääsee Mid Tourille, Senior Tourille tai jollekin muulle kiertueelle, suosittelen laittamaan hakemuksen”, Hukkanen lisää.

Lisätietoja: www.hirsalagolf.fi

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)